Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Op een eenvoudige manier aankomen doe je met een shake

Aankomen is niet lastig, je moet het alleen op de goede manier doen. Door shakes te nemen kan je makkelijk in korte tijd veel calorieën binnen krijgen. Om aan te komen is het belangrijk dat je meer calorieën binnenkrijgt dan dat je verbrandt. 

Aankomen door shakes, hoe dan?

Het eten van veel vet helpt niet bij het aankomen, dit wordt alleen wel door veel mensen gedacht en gedaan. Er komt inderdaad wel gewicht bij maar het is totaal niet gezond en dus ook niet lang vol te houden. Door naast je normale eten extra shakes te drinken kom je aan op een gezonde manier. Door je shake te maken met calorierijke producten zoals volle melk krijg je veel calorieën binnen bovenop je normale voeding.

Meer naar binnen dan nodig is

Als je meer eet dan nodig is gaan je calorieën omhoog, voor vrouwen wordt een verbranding van 2000 calorieën geschat, voor mannen is dit 2500. Dit is een gemiddelde en kan anders zijn voor iedereen. Door veel gezonde koolhydraten te eten kom je al snel aan calorieën, denk aan pasta, bruin brood en producten met granen. Aankomen met een shake is dan ook een goede optie!

Aankomen door te sporten

Er wordt vaak gedacht dat je niet kan sporten tijdens het aankomen, dan verbrand je namelijk calorieën. In de werkelijkheid is het juist goed om te sporten tijdens het aankomen, spieren wegen namelijk veel meer dan vet. Door te sporten wordt je dus gezonder maar ook zwaarder. Het is ook een mooie manier van zwaar worden omdat je lichaam strak is en meer vorm krijgt. Krachtoefeningen in de woonkamer zijn al genoeg om aan te komen in spieren. Als je veel eten worden en ook meer spieren gekweekt, spieren ontstaan namelijk uit de eiwitten die je uit je voeding haalt.

Gezond blijven leven 

Het belangrijkste aan aankomen is dat je structuur in je eetpatroon houdt, als je dit niet doet val je namelijk weer af. Het afvallen gaat veel makkelijker en sneller dan het aankomen. Na een langere tijd op hetzelfde aantal calorieën te zitten is je lichaam eraan gewend en krijg je ook het gevoel de voeding nodig te hebben.