Restaurant Kellys
Image default
Bedrijven

Indiaas eten in Amsterdam, Utrecht of Hilversum

Lekker Indiaas eten in Amsterdam, Utrecht of Hilversum!

Ben jij dol op Indiaas eten of wil je het dolgraag eens proeven en ben je juist erg nieuwsgierig naar de Indiase keuken? Ga dan eens eten bij Surya Restaurant – Indian and Nepalese Lounge! Dit is een gezellige, sfeervolle lounge met restaurant waar je heerlijk kunt genieten van typische Indiase gerechten. Bij binnenkomst in het restaurant komen de heerlijke geuren van kruiden en gerechten je al tegemoet. Ales wordt vers bereid in de keuken en dat proef je! Surya heeft restaurants gevestigd in Amsterdam, Hilversum en Utrecht.

Naast Indiaas ook Nepalese en Oriëntaalse gerechten

Surya Restaurant staat bekend om haar heerlijke Indiase keuken, maar er is meer dan alleen verrukkelijk Indiaas eten. Er worden ook verschillende gerechten bereid uit de Nepalese en Oriëntaalse keuken. Benieuwd naar de samenstelling van de menukaart? Bekijk hier dan vast de menukaart online. Het is een zeer ruime kaart met overzichtelijk alle gerechtjes uit de verschillende keukens per keuken op de kaart gezet. Zo weet je precies uit welke keuken je gaat proeven.

  • Curry gerechten (Madras, Tikka Masala, Butter Chicken, Lemon Chicken, Korma gerechten)
  • Tandoori gerechten (Tandoori’s met kip, garnalen, lam, vis of mixed grill)
  • Nepalese gerechten (Gurkha, Dal Bhaat Masu, Chili Chicken, Momos)
  • Vegetarische gerechten (Bhindi, Dal Tarka, Mushroom Sabji, Korma, Saag Panier)
  • Biryani gerechten (licht gebruide basmati rijst met noten/specerijen gemengd met groenten en naar keuze kip/garnalen/lam)
  • Indiaas brood met dips en kleine voorgerechtjes (zoals Samosa, Boti Kebab, Kachila enHot Chicken Wings)

Ontdek deze smaaksensatie bij jou in de buurt

Wil je graag proeven van de Indiase, Nepalese en Oriëntaalse keuken? Waan jezelf dan in de culinaire wereld die Surya heet. Je kunt heerlijk Indiaas eten in Hilversum, Amsterdam en Utrecht. Benieuwd naar gerechten en drankjes? Krijg hier alvast een mooie sfeerimpressie van wat je op tafel kunt verwachten.

http://www.suryarestaurant.nl/