Restaurant Kellys
Image default
Sport

Het belang van een hockeybitje

Overweeg je om te beginnen met hockey, dan heb je een goed hockeybitje nodig. Op deze manier ben je altijd voldoende beschermd tijdens het spelen. Je wilt geen elleboog, voorhoofd of – erger nog – hockeystick in of tegen je mond terwijl je geen gebitsbescherming hebt. De tijd en het geld dat je dan kwijt bent, had je kunnen besparen door een goed hockeybitje te kopen. Je houdt hockey dan ook echt leuk, en ook als je door speelt als je ouder bent, kun je jouw bitje kopen bij bijvoorbeeld Gebitsbeschermers.nl. Zij verkopen namelijk gebitsbescherming voor jong en oud.

Een hockeybitje is verplicht

Sinds 1 augustus 2015 is het in Nederland verplicht om met een mondbeschermer te spelen. Dit geldt voor veldspelers van alle categorieën. Dus of je nu bij de junioren, senioren of veteranen speelt. Deze regel is niet zonder reden ingevoerd. Tal van spelers hebben in de afgelopen tientallen jaren letsel opgelopen tijdens het spelen. Uiteraard kan, ook als je een hockeybitje draagt, letsel niet volledig worden uitgesloten, maar het letsel dat je oploopt is mogelijk wel minder ernstig als je een bitje draagt en een hockeystick tegen je mond aankrijgt. Het is dus belangrijk om altijd een bitje te dragen als je hockey gaat spelen.

Gebitsbescherming voor iedereen, ongeacht je leeftijd

Heb je een nieuw bitje nodig? Er zijn diverse opties. Zo heeft Gebitsbeschermers.nl bitjes voor jong en oud. Ben je op zoek naar een bitje op maat? Of een bitje met een smaakje? Het kan allemaal bij Gebitsbeschermers.nl. Hockey wordt leuker, en veiliger, met een goed, fijn bitje. Zit jij op hockey in Utrecht of Arnhem? Kom dan langs in een van de winkels van Gebitsbeschermers.nl. Dan speel je spoedig met een nieuw hockeybitje in, op maat en helemaal naar jouw wensen. Je kunt hier gemakkelijk filteren op kleur, materiaal en leeftijd.

https://gebitsbeschermers.nl