Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Heerlijke tapas in één van de beste restaurants van Bergen op Zoom

Wilt u de allerlekkerste tapas proeven in één van de beste restaurants in Bergen op Zoom? Kom dan naar Grieks Restaurant Athene, dat midden in het centrum van de stad ligt. Het is al meer dan dertig jaar een populaire plek waar u kunt genieten van traditionele Griekse smaken en de typische Griekse gastvrijheid. Een tapasdiner bestaat uit diverse kleine gerechten, die u onbeperkt kunt bestellen. Denk hierbij aan gefrituurde Griekse kaasballetjes, gebakken mosselen en kipfilet met chilisaus. En dat is nog maar een greep uit de vele tapas die geserveerd worden.

Speciaal geïmporteerd voor uw smaakvolle avond

Grieks Restaurant Athene werkt op de traditionele Griekse manier met uitsluitend verse ingrediënten. Deze worden speciaal uit Griekenland geïmporteerd, zodat u optimaal geniet van de rijke, Griekse smaakbeleving. De tapas worden op authentieke wijze bereid en geserveerd. Dankzij het stijlvolle en warme entourage wordt een tapas diner bij Grieks Restaurant Athene een ware belevenis. De vriendelijke medewerkers laten u de Griekse gastvrijheid ervaren, zodat u de hele avond geniet van uw tapasdiner in Griekse sfeer. Proef de passie, die dit restaurant al jaren in zijn gerechten legt. Niet voor niets mag Grieks Restaurant Athene zich rekenen tot de beste restaurants van Bergen op Zoom en omgeving.

Een hele avond genieten

Wilt u de hele avond genieten van de allerbeste tapas? Reserveer dan snel een tafel, zodat u zeker weet dat er plaats voor u is. Grieks Restaurant Athene serveert van maandag tot en met donderdag de allerbeste tapasgerechten. Op de andere dagen van de week heeft u keuze uit de gerechten van het reguliere menu. Ook dan heeft u een ruime keuze uit traditionele Griekse gerechten, die op authentieke wijze voor u worden klaargemaakt. Een Grieks diner in één van de beste restaurants van Bergen op Zoom is op elke dag van de week een echte aanrader. Beleef een smaakvolle avond en geniet van de Griekse gastvrijheid van Grieks Restaurant Athene.

https://www.grieksrestaurantathene.nl