Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Heerlijk genieten bij Restaurant Ei van Columbus Beekbergen

Bent u er aan toe om eens heerlijk te lunchen of te dineren in de prachtige omgeving van Apeldoorn op de Veluwe. Restaurant het Ei van Columbus is nabij Apeldoorn gelegen in Beekbergen. De prachtige Veluwe om het Ei van Columbus weergeeft een prachtig, gezellig en warm gevoel aan de bezoekers van het restaurant. Veel bezoekers vertellen ons hoe prachtig de nabije omgeving is, we zullen dit vast ook van u horen!

Het heerlijke actuele menu!

Zoals een heerlijk etentje moet beginnen, begint u namelijk met een voorgerecht. Een heerlijke carpaccio van hert, carpaccio van ossenhaas, een herfstsalade etc. bij het Ei van Columbus begint u een etentje natuurlijk met een heerlijk voorgerecht.

Na het voorgerecht bent u van harte welkom om een hoofdgerecht te bestellen. Kiest u voor onze ossenhaas, rib-eye, eendenborst of toch voor de pastasalade. Zit er niks tussen wat u wilt? Onze hoofdgerechten blijven niet bij deze opsomming! Proef vooral de andere hoofdgerechten bij het Ei van Columbus.  

Mocht u na dit nog niet vol zitten? Dat vinden wij erg knap! Dan is er toch nog tijd voor een heerlijk dessert naar keus. Het Ei van Columbus biedt u een heerlijk dessert menu aan! Met o.a. Tira Misu, Appeltaart of een Coupe Columbus met roomijs van heerlijke chocolade, vanille-ijs en stracciatella.

Prachtige groep locatie!

Uw personeelsfeest of verjaardag nabij Apeldoorn vieren en een locatie nodig? Heeft u een planning voor een feest of een bijeenkomst? Wij bieden u een diner tot maximaal 120 personen. Tevens een buffet tot maximaal 150 personen, waarbij u kunt kiezen uit verschillende thema’s zoals: een stamppotten buffet, een BBQ-buffet en een brunch buffet. Heeft u de wens voor een aangename band tijdens uw buffet? Een vuurkorf? Of toch een luxe bier-tap? Bij het Ei van Columbus zetten wij uw wensen voorop, voor meer informatie kunt u op de website kijken!

Alles is mogelijk, zelfs mogelijk uw bruiloft!

Zoekt u toevallig nog een trouwlocatie nabij Apeldoorn? Zoals verteld gelegen op de Veluwe, hier bevindt zich de uiterste kans om een mooi en perfecte bruiloft te vieren! Het Ei van Columbus is namelijk een trouwlocatie nabij apeldoorn voor een onvergetelijke dag. Een prachtige emotionele ceremonie staat u hier garant! U heeft 2 keuzemogelijkheden bij het Ei van Columbus, de super en top deal. Uw wensen staan altijd vooraan, neem vooral contact op als u interesse heeft.

Zoals u in deze blog gelezen heeft is het Ei van Columbus een toprestaurant en een perfecte plaats voor een feest of bijeenkomst, zelfs een prachtige bruiloft kan bij het Ei van Columbus plaatsvinden. Wij als het Ei van Columbus zien u graag verschijnen! Heeft u interesse in een etentje, feest of bijeenkomst? Neem dan contact op via onze website.

 

https://heteivancolumbus.nl/