Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Heerlijk en gezellig eten bij Strandtent Scheveningen

Heerlijk eten bij een strandtent Scheveningen? Dan is Solbeach perfect voor jou. Met prachtig uitzicht op de Noordzee en een mooi terras. U kunt hier heerlijk ontbijten, lunchen en avondeten. Ook offeren wij ook een strand BBQ of een high wine, beer of tea. Bij ons terras zijn er ongeveer 800 zitplaatsen waar in totaal ongeveer 1000 mensen kunnen eten hierdoor kunnen gezinnen tot bedrijfsleden allemaal samen genieten van het eten. 

Het eten is bereid met verse ingrediënten zodat u nog meer kunt genieten van het eten. Wij organiseren ook feestjes voor een geweldige beleving. Wij organiseren bijvoorbeeld vrijgezellenfeesten, borrels, bruiloften aan zee, verjaardagen en familiefeesten. Wij zorgen er voor dat u een geweldige tijd hebt bij Solbeach. 

Wat is er zo speciaal aan Solbeach? 

Solbeach is niet zomaar een strandtent in Scheveningen. Wij organiseren ook gezellige activiteiten en workshops zoals bubble voetbal, suppen, gin & tonic proeverij en nog veel meer. Deze activiteiten kunt u ook combineren met een heerlijke BBQ, feestje of diner. Wij organiseren ook bruiloften met een prachtige locatie aan zee en eigen gastheer of gastvrouw en ‘s avonds een lekkere BBQ met een geweldig familie feest. 

Na de bruiloft kunt u ook overnachten in het fameuze Kurhaus dat zich dichtbij de bruiloft locatie ligt. Kinderfeestjes of klassenuitjes organiseren wij ook waar er ook activiteiten op het programma staan zoals bodyboarden of kids yoga. Op het kindermenu staan genoeg lekkernijen voor de kinderen zoals kipnuggets, pancakes, hamburgers of frietjes. Zo maken wij het kinderfeestje of klassen uitje onvergetelijk.

https://www.solbeach.nl/