Restaurant Kellys
Image default
Vakantie

Ga op karpervisvakantie in Noord-Holland

Houdt u van karpervissen? Tijdens uw vakantie lekker ontspannen een hengeltje uitgooien aan de waterkant? Ga dan zeker op karpervisvakantie op Recreatiepark De Groote Vliet in het hart van West-Friesland! Dit park is gelegen in het pittoreske dorpje Wervershoof en ligt aan de schitterende recreatieplas De Groote Vliet, die als grote karpervisvijver dient. De plas is omgeven door prachtige groenpartijen, zoals hagen en lange bomenrijen. Op deze rustgevende plek staat uw vakantiehuis, waar ook honden zijn toegestaan. Door de groene omgeving heeft u op deze mooie plek veel privacy.

Neem deel aan een gezellige visdag

Bent u een echte visfanaat? Dan kunt u regelmatig deelnemen aan een gezellige en sportieve visdag op het park. Ga de visstrijd aan met andere visliefhebbers en bekijk wie er de meeste karpers aan de haak slaat. Na een sportieve dag vindt ’s avonds de gezellige prijsuitreiking plaats in ’t Hartje, het gezellige eetcafé op Recreatiepark De Groote Vliet. Hier worden tijdens het gehele zomerseizoen nog veel meer activiteiten georganiseerd, zoals bingo’s, kindermiddagen en sjoelwedstrijden. Zo is er voor iedereen iets te doen tijdens een heerlijke karpervisvakantie. Ook voor uw mede-vakantiegangers die niet van vissen houden.

Neem gezellig uw hond mee op vakantie

Heeft u altijd graag uw hond bij u? Ook als u op vakantie gaat? Op Recreatiepark De Groote Vliet is uw trouwe viervoeter van harte welkom. In uw vakantiehuis, dat is gelegen vlakbij de grote karpervisvijver in het midden van het vakantiepark, zijn honden vaak toegestaan. De honden mogen op het terrein bij uw chalet en bij de hondenuitlaatplaatsen los rondlopen, maar dienen aangelijnd te worden op de rest van het park. In de schitterende omgeving is er voldoende ruimte om uw hond uit te laten, bijvoorbeeld in de prachtige natuurgebieden de Vooroever en het Nesbos, vlak bij het park. Op enkele plaatsen in deze natuurgebieden, zijn net zoals in uw vakantiehuis, honden toegestaan.