Restaurant Kellys
Image default
Vakantie

Een bedrijfsuitje met overnachting geheel in de stijl van het Wilde Westen

Te midden van de Veluwe staat de Westernboerderij. Een boerderij die, zoals de naam al doet verklappen, het Wilde Westen eer aandoet door haar variëteit in spellen en aankleding. Een bijzondere groepsaccommodatie voor iedereen die een leuke gelegenheid heeft om iets te vieren, of een gezellige dag wil hebben door even te ontsnappen aan de stadse drukte. Voor bedrijven biedt deze bijzondere groepsaccommodatie nog meer. Wat dacht u van een leerzaam bedrijfsuitje met overnachting?

Bindingsdagen en een bedrijfsuitje met overnachting

Bindingsdagen houden in dat een groep werknemers op speelse wijze activiteiten onderneemt die de samenwerking bevorderen. Grenzen worden op een respectvolle manier opgezocht en mensen leren elkaar beter kennen. De Westernboerderij heeft een groot stuk land tot zijn beschikking voor de activiteiten, maar indien nodig kunnen deze ook naar de binnenaccommodatie worden verplaatst. De omgeving en de ruimte hebben een ondersteunende functie voor de sfeer, en laat dat de kracht zijn van deze bijzondere groepsaccommodatie. Waan u in het Wilde Westen bij De Westernboerderij.

Relaxen in een bijzondere groepsaccommodatie

Na een intensieve dag, zowel mentaal als geestelijk, is het fijn om na te praten met elkaar hoe iedereen de dag heeft ervaren. Het spreekt voor zich dat hier de tijd voor wordt gegeven, maar waarom zou u daar ophouden? De Westernboerderij heeft tipi’s die geschikt zijn voor overnachtingen en die, net als de bindingsdagen, het hele jaar door beschikbaar zijn. Na een intense dag samen is het prachtig als dit op een informele manier kan worden voortgezet. Een bedrijfsuitje met overnachting is de ultieme manier om elkaar op een intieme professionele manier te leren kennen. Ontspan bij een kampvuur en wissel ervaringen uit. Daarna kunnen jullie intrek nemen in de tipi’s die van alle gemakken zijn voorzien. Het enige dat zelf dient meegenomen te worden zijn een kussen en een slaapzak.