Restaurant Kellys
Image default
Hobby en vrije tijd

De elektrische bakfiets van Urban Arrow is de comfortabele en veilige fiets die u zoekt

Bent u op zoek naar een comfortabel en veilig vervoermiddel om de kinderen naar school of de kinderopvang te brengen? Voor de wekelijkse boodschappen? Of om uw vrienden en familie te bezoeken? Dan is een elektrische bakfiets van Urban Arrow de fiets die u het beste kunt kopen. Waarom? Deze bakfietsen staan bekend om hun veiligheid, stabiliteit en comfort. Bovendien staat u nooit meer in de file en u maakt gebruik van een milieuvriendelijk vervoermiddel. Met de elektrische aandrijving trapt u vlot en zijn langere afstanden geen probleem. Lees verder en maak kennis met de verschillende mogelijkheden van de Urban Arrow elektrische fiets.

Maak een keuze tussen diverse Urban Arrow elektrische modellen

Als u een elektrische bakfiets van Urban Arrow wilt kopen, dan is het begrijpelijk dat u benieuwd bent naar de modellen die Fietskar.nl in huis heeft. Dankzij de verschillende modellen weet u zeker dat u kiest voor veilig en comfortabel vervoer. De verschillende bakfietsen hebben we voor u op een rijtje gezet:

  • De Urban Arrow Family Bosch Active is de standaard uitvoering en beschikt over een Bosch middenmotor, een 400 watt accu en Shimano rollerbrakes.
  • De uitgebreidere bakfiets, de Urban Arrow Family Performance, heeft een krachtigere Bosch middenmotor, schijfremmen en een 400 watt accu.
  • De Urban Arrow Family Performance heeft de krachtigste motor van Bosch en een 500 watt accu.

Eenvoudig uw nieuwe Urban Arrow bakfiets kopen

Ziet u uzelf al fietsen met dit uniek vervoermiddel? Dan kunt u bij Fietskar.nl eenvoudig uw Urban Arrow elektrische bakfiets kopen. Dat kan onder andere online. Als u vandaag bestelt, heeft u uw fiets de eerstvolgende werkdag al in huis. Maakt u van tevoren het liefst een proefrit of wilt u de fiets in het echt aanschouwen? Ga dan gerust langs bij Fietskar.nl in Hilversum. De fietsspecialisten staan daar voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

https://www.fietskar.nl/