Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Your Choice Catering in Zeist ook jouw keuze?

Your Choice Catering voorziet overheerlijke catering in Zeist maar heeft verschillende vestigingen in Nederland. De meeste vestigingen zijn te vinden in de randstad en in het midden van het land. We hebben heeft echter ook vestigingen in Flevoland en de Achterhoek. Vanuit deze locaties bedienen we onze klanten door het hele land. We kunnen naast catering ook entertainment zoals een DJ verzorgen. Als je een arrangement met catering en eventueel entertainment bij ons hebt geregeld, dan bieden wij de mogelijkheid om in combinatie hiermee materiaal van ons te huren om het feest compleet te maken. We verzorgen ook complete catering voor bedrijven. We kunnen een volledig bedrijfsrestaurant overnemen of dagelijks een lunchbuffet verzorgen. 

Buffet, barbecue, receptie of ideeën voor een huwelijk.

We zijn van vele markten thuis. Zo hebben we een ruime keuze aan buffetten. We bieden verschillende combinaties van gerechten die je zelf samen kunt stellen. Het is ook mogelijk om een bepaald thema in het buffet terug te zien. We hebben hier zogenaamde thema buffetten voor in ons assortiment. Het is ook mogelijk om samen met ons een geheel eigen thema buffet samen te stellen. Onze buffetten zijn altijd inclusief borden, bestek, servetten, buffettafel en tafelkleed. Je kunt bij ons terecht voor een van A to Z verzorgde barbecue. Het maakt ons niet uit of het nu zomer of winter is. Wij verzorgen een complete barbecue. Een receptie is bij ons ook in goede handen. We verzorgen de hapjes, drankjes, bedienend personeel en de materialen zoals sta-tafels. Hetzelfde geldt voor een huwelijk, zij het in de overtreffende trap. In een persoonlijk gesprek komen we samen met jou tot de voor jou ideale invulling van de dag en avond. 

Private en walking diner, eigentijds en eigenzinnig

Wil je een keer thuis of op de zaak uitpakken met een professioneel diner, dan kun je bij ons terecht voor een private diner. Wij verzorgen een privé kok die de gerechten speciaal voor de gelegenheid bereidt. Het kan eenvoudig met drie gangen. Wil je meer, dan kunnen we tot acht gangen verzorgen. Naast goed koken, vinden wij het belangrijk dat de koks hun passie voor de gerechten met het gezelschap delen. Hierdoor ontstaat er een leuke intieme sfeer. Ook als wijnliefhebber zit je bij ons aan het juiste adres. We hebben een breed assortiment aan wijnen en zijn altijd bereid om te adviseren. Wil je het diner wat dynamischer vormgeven, kies dan voor het walking diner. Bij dit diner staan de gasten aan sta-tafels en zorgen wij ervoor dat er elk kwartier nieuwe gerechten geserveerd worden. Onze kok of koks bereiden de gerechten ter plaatse. Het resultaat is een ongedwongen sfeer waarin de gasten gemakkelijk van tafel en gesprekspartners kunnen wisselen. Zo kan er lekker genetwerkt worden. 

Bewuste keuzes in vlees, vis, groenten en fruit.

Wij werken alleen met koks die biologische producten gebruiken. Wij vinden het belangrijk om alleen met verse ingrediënten te werken die op een zo dier- en milieuvriendelijke wijze tot stand gekomen zijn. Dat betekent onbespoten groenten en fruit. Het vlees is afkomstig van dieren die tijdens hun leven de ruimte gehad hebben. Bij ons vind je geen producten afkomstig van de bio-industrie. We proberen hiermee ons steentje bij te dragen aan een beter milieu en dierenwelzijn. Ben je nieuwsgierig geworden naar wat wij voor jou kunnen betekenen, neem dan eens een kijkje op de website van Your Choice Catering

https://www.yourchoicecatering.nl/