Restaurant Kellys
Image default
Aanbiedingen

Vijf traktaties voor het feestje van je kind

Cadeautjes kopen, een feestje organiseren en traktaties maken. Bij een kinderfeestje komt veel kijken. Gelukkig hoeven traktaties niet veel tijd te kosten, om toch iets leuks en lekkers uit te delen. Binnen no-time heb jij de leukste traktaties op tafel staan. In deze blog geven we je vijf leuke en eenvoudige ideeën voor de traktatie van jouw kind.

Spek ijsjes

Is je kind niet in de zomer jarig, of wil je gewoon geen echte ijsjes trakteren? Dan zijn deze spek ijsjes een ontzettend leuk idee. IJsbekertjes vind je vaak bij de supermarkten in het schap. Deze vul je met spekjes. Wil je het extra vrolijk en fleurig maken? Steek er dan een parasolletje in. Zo gepiept en smullen gegarandeerd!

Eenhoorn en dino poep

Eenhoorns en dino’s: ze zijn ontzettend populair. Dus waarom geen eenhoorn of dino traktatie maken? Je maakt dino of unicorn poep heel eenvoudig. Koop manna, smarties of Jelly Beans voor de unicorn poep. Doe dit in een zakje en maak er een vrolijk kaartje aan vast. Voor de dino poep heb je chocolade pinda’s, chocolade rozijnen of Maltesers nodig. Deze doe je ook in een zakje met een leuk kaartje. Een leuke en ondeugende traktatie voor kinderen.

Oreo lolly’s

Voor dit recept heb je satéprikkers, Oreo’s, chocolade en discodip nodig. Zet de Oreo’s op een stokje. Smelt daarna wat chocolade, zodat je de Oreo’s door de chocolade kunt halen. Daarna versier je de koekjes met wat discodip.

Bananen sushi

Een leuke traktatie is bananensushi. Het kost weinig tijd en je zet een leuke snack op tafel. Voor dit recept heb je bananen, pannenkoeken, chocopasta en satéprikkers nodig. Smeer de pannenkoeken in met chocopasta en rol de banaan in de pannenkoek. Snij de rol daarna in plakjes en rijg de rolletjes aan de satéprikker. Bijna ieder kind is dol op deze traktatie!

Hengeltjes van soepstengels

Het laatste idee is een klassieker: Hengeltjes voor snoepvisjes. Je hebt hiervoor snoepvisjes nodig, dropveters (of rode snoepveters) en soepstengels. Knoop de snoepvisjes aan de dropveters. Het andere eind van de snoepveters knoop je vast aan een soepstengel: je hengel is nu al klaar! Heb je tijd over? Bekleed dan een doos met blauw papier en je deelt de hengeltjes uit in een aquarium!