Restaurant Kellys
Image default
Onderwijs

Veel keuze uit leermiddelen voor groep 5 en andere groepen

Bent u docent op of directeur van een basisschool? Dan wilt u natuurlijk beschikken over goede, educatieve leermiddelen voor al uw leerlingen, waaronder die in groep 5. Goed lesmateriaal is immers essentieel om kinderen op een efficiënte en leuke manier te laten leren. Met de producten van Educatieve Uitgeverij Kinheim leren kinderen spelenderwijs lezen, schrijven, rekenen en meer. Zo wordt naar school gaan pas echt leuk!

Goede leermiddelen speciaal voor groep 5

Groep 5 is een bijzonder jaar op de basisschool. Het is namelijk het eerste jaar van de bovenbouw. Vanaf nu gaan kinderen extra aan de slag met de kernvakken en is er minder tijd voor spelen. Voor kinderen in groep 5 is dat vaak een grote stap, maar met de juiste leermiddelen maakt u deze stap wel behapbaar. Met het juiste lesmateriaal maakt u het leren namelijk een stuk leuker en overzichtelijker. Maak bijvoorbeeld gebruik van taalkaarten en taal- en rekenpuzzels. Of ga voor blokboeken en werkgidsen met verschillende opdrachten. Educatieve Uitgeverij Kinheim heeft het allemaal.

Voor ieder vak het juiste materiaal

Deze uitgeverij heeft voor ieder schoolvak het juiste leermateriaal. Zo zijn er voor taal en rekenen blokboeken, werkgidsen en puzzels. Voor andere vakken kunt u hier echter ook materiaal bestellen. Denk bijvoorbeeld aan wereldoriëntatie met stof over natuur, aardrijkskunde en geschiedenis. Ook om te leren lezen en tekenen heeft deze uitgever mooi materiaal. Zo heeft u snel voor iedere les de juiste producten in huis.

Ook digitaal materiaal is mogelijk

Naast boeken en ander schriftelijk materiaal, is het bij deze uitgeverij ook mogelijk om digitale leermiddelen voor groep 5 te bestellen. Hierdoor kunnen de kinderen op school én thuis ook op de computer oefenen met taal, rekenen en wereldoriëntatie. Digitaal materiaal is vaak stimulerender voor kinderen dan boeken, omdat het interactief is en aansluit bij de digitale omgeving waarin ze opgroeien. Het is tegenwoordig dan ook een onmisbare toevoeging op offline-materialen die u in de les gebruikt.

https://www.kinheim.com/