Restaurant Kellys
Image default
Management

Small start up business

Als u op zoek bent naar een idee voor een kleine onderneming dat bij u past, stel uzelf dan de volgende vragen:

 

Wat zijn uw interesses?

 

Waar is er een behoefte op de markt en hoe kunnen uw vaardigheden in die behoefte voorzien?

 

Wie is uw ideale klant?

 

Wat is uw ideale werkomgeving?

 

Als u een antwoord heeft op al deze vragen, dan bent u misschien klaar om een klein bedrijfje te beginnen. Maar als je nog wat inspiratie nodig hebt, kijk dan eens naar deze lijst met de beste ideeën voor een klein bedrijf.

 

1. IT-advies

Heb je ervaring met computers en andere soorten technologie? Zo ja, gebruik deze kennis dan in uw voordeel en overweeg een IT-consultancybedrijf te beginnen. Met beperkte budgetten en middelen zijn veel kleine bedrijven geneigd om een externe consultant in te huren om hen te helpen met het installeren, beheren, updaten en oplossen van problemen met hun technologie. Als IT-consultant kun je meer dan waarschijnlijk zowel diensten op afstand als assistentie ter plaatse aanbieden, wat je vrijheid en flexibiliteit geeft terwijl je werkt op een gebied waar veel vraag naar is.

 

2. Catering

Als je een professionele chef-kok bent, maar moe van het restaurant sleur, het starten van een catering service is een geweldige kans om uit te slaan in de wereld van zelfstandig ondernemerschap. Je hebt toegang nodig tot een commerciële keuken, een parttime team van kelners en een paar assistent-koks om te beginnen. Maar in vergelijking met het openen van je eigen restaurant, zijn de overheadkosten van het starten en runnen van een cateringbedrijf veel beter beheersbaar.

 

3. Beheer van sociale media

Social media marketing is een specifieke marketing specialiteit waarvan de meeste ondernemers weten dat ze het nodig hebben, maar weinigen zijn in staat om het goed te doen. Als je vastgelijmd zit aan je telefoon, al je maaltijden Instagramt en de meeste van je gesprekken voert in 280 tekens of minder, overweeg dan om een klantenbestand te cultiveren van bedrijfseigenaren die hulp nodig hebben bij het beheren van de sociale-mediaplatforms van hun merk.

 

4. Business planning service

Als je het seriële bedrijfseigenaarstype bent – en nu met succes een paar bedrijven hebt gelanceerd en gerund – heb je waarschijnlijk een paar bedrijfsplannen in je tijd gemaakt. Het schrijven van een businessplan is een cruciale start voor elk bedrijf, maar het is een proces dat niet alle ondernemers onder de knie hebben.

 

Een van de beste ideeën voor kleine bedrijven voor doorgewinterde ondernemers die klaar zijn voor hun volgende onderneming is een dienst voor bedrijfsplanning. Als u weet hoe u het hele proces van het schrijven van een businessplan doorziet – inclusief bedrijfsfinancieringsplannen, marktanalyse, concurrentieonderzoek, enzovoort – zullen klanten in de rij staan voor uw diensten.

 

5. Belastingadvies

Als je een CPA of een andere geregistreerde agent bent, zou je kunnen overwegen om een dienst te beginnen specifiek voor zakelijke belastingen. Het indienen van en het blijven op de top van de zakelijke belastingen kan een van de meest ingewikkelde onderdelen van het runnen van een bedrijf, dus als je ervaring hebt in alle dingen belasting-gerelateerde, zullen ondernemers bereid zijn om u in te huren voor uw diensten. Plus, in tegenstelling tot individuele belastingen, zullen veel bedrijven het hele jaar door een belastingadviseur nodig hebben om hen te ondersteunen, wat betekent dat er vraag zal zijn naar uw diensten tijdens het belastingseizoen en daarna.

 

6. PR-bureau

Of u nu een achtergrond hebt in public relations, of gewoon een uitgebreid netwerk en kennis hebt in het bedrijfsleven, een PR-bureau kan het perfecte bedrijfsidee voor u zijn. Net als sommige van deze andere B2B voorbeelden, huren kleine bedrijven vaak PR-bureaus in om hen te helpen met hun imago en aanwezigheid in het openbaar – inclusief zakelijke marketing, evenementen, persberichten, outreach en meer. Als u een netwerk van contacten hebt in een specifieke bedrijfstak, zullen uw diensten nog aantrekkelijker zijn voor bedrijven in die bedrijfstak.

 

Bovendien kunt u gemakkelijk uw eigen PR-bedrijf starten zonder al te veel initiële tijd of investering en kunt u werknemers in dienst nemen of kantoorruimte huren naarmate het groeit.

 

7. Professioneel organiseren

Als je ongelofelijk georganiseerd bent, overal een plekje voor hebt en een oog hebt voor kleurcodering, kun je overwegen om in de professional organizing business te stappen. Organizing professionals werken met zowel bedrijven als particulieren om tips en strategieën voor organisatie op basis van hun ruimte te bieden, maar ook om hands-on te komen en hen te helpen sorteren door de rommel. Met de tijd en moeite die het vaak kost om een kamer, huis of kantoor op te ruimen, is professioneel organiseren een dienst geworden waar mensen bereid zijn voor te betalen.

 

8. Fotografie

Professionele fotografen zijn veelgevraagd voor bruiloften, bedrijfsevenementen, familieportretten en meer. Plus, omdat je deze business vanuit je huis kunt opbouwen (met de juiste tools, natuurlijk), heeft een freelance fotografiebedrijf relatief lage opstartkosten. Bovendien heb je de leiding over je klantbelasting en -schema, dus professionele fotografie is een geweldige manier om een bijverdienste op te bouwen terwijl je elders fulltime werkt.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/