Restaurant Kellys
Image default
Bedrijven

Relatietherapie in Lunteren nodig?

Bent u woonachtig in Lunteren en bent u op zoek naar een plek waar u uw relatietherapie kunt starten? Dan staat Quint graag voor u klaar. Soms komt uw relatie onder druk te staan en kunt u gaan twijfelen of u nog wel samen verder wilt. Ook raken veel stellen in een bepaalde sleur en is de ‘spark’ moeilijk te vinden. U hoeft zich hierover niet langer zorgen te maken. Bij Quint bent u ervan verzekerd dat deze spark snel weer terug is in uw relatie. Romy helpt u uit de sleur te komen met ‘taylor-mode’ programma’s die volledig aansluiten op uw persoonlijke situatie. Het traject dat u aangaat is doelgericht en praktisch zodat iedereen precies weet wat er van hem/haar wordt verwacht. 

Relatietherapie Lunteren: werkwijze partnerrelatie

Bij Quint Relatietherapie in Lunteren werk ik met een specifieke wijze als het gaat om therapie voor uw partnerrelatie. Allereerst wil ik graag benadrukken dat het vooral erom gaat, hoe u zelf met uw relatie en de lastige periode omgaat. Vaak gaat het niet om het probleem zelf maar om hoe u hier tegenover staat. Hoe ik te werk gaat, hangt af van het probleem en hoe open de partijen er tegenover staan. Gemiddeld duurt de therapie enkel zes sessies tot een probleem is opgelost maar als men niet vrijwillig meedoet, kan dit soms langer duren. Onderwerpen die aan bod komen tijdens de sessies zijn bijvoorbeeld het begrijpen van de dynamiek van het gezin waaruit je komt en je huidige partnerrelatie, ook leert u meer van elkaar genieten en waarom bepaalde situaties zich hebben voorgedaan en hoe deze zijn ontstaan. Het traject zal volledig op uw persoonlijke situatie zijn afgesteld. Je krijgt betere inzichten in je relatie en hoe de communicatie en/of intimiteit tussen beide partners verbeterd kan worden. 

Tarief

Zoals u al kon lezen, hangt het ervan af hoeveel sessies u nodig heeft. Bij Quint vragen wij een tarief van €90 per uur. Gemiddeld duurt iedere sessie anderhalf uur. Zo heeft u genoeg handvaten om te werken voor uw relatie. U kunt altijd eerst een vrijblijvende afspraak maken om te kijken of mijn werkwijze bij u past. Kijk op https://quintrelatietherapie.nl/relatietherapie-lunteren/ voor meer informatie.