Restaurant Kellys
Image default
Zakelijk

Lean Six Sigma Company – Wat doen ze?

Misschien heb je er wel is van gehoord, misschien ook niet: The Lean Six Sigma Company. Dit is een internationaal bedrijf, gevestigd in Rotterdam. Zij bieden verschillende trainingen aan die jou verder helpen in je carrière. Ze werken samen met onder andere de Hoge School van Rotterdam, Erasmus Universiteit van Rotterdam en andere scholen door heel Nederland. Maar ook scholen in het buitenland. Lees vooral verder als je meer informatie wilt inwinnen.

Wat voor trainingen?

Er zijn verschillende soorten trainingen die ze aanbieden. Enkele voorbeelden van trainingen die worden aangeboden zijn: Green belt training, black belt training, master black belt trainingen of gewoon lean trainingen. Al deze trainingen zijn ervoor om jou te helpen in je carrière. Je wordt opgeleid tot specialist in lean six sigma.

Wat is het precies?

De term Lean six sigma komt je misschien helemaal niet bekend voor. Dit is wat lean six sigma company aanbiedt. Het zijn trainingen die bestaan uit management, specialisten die projectmatig processen verbeteren en medewerkers die dagelijks hun werkzaamheden optimaliseren tot het laatste aan toe. Zo kun je optimaal gebruik maken van je dag en deze zo optimaal indelen. Zee waardevol dus en vooral voor de lange termijn.