Restaurant Kellys
Image default
Aanbiedingen

Kies voor een heerlijke en betaalbare lunch voor tijdens een werkdag!

Kies voor een  heerlijke en betaalbare lunch voor tijdens een werkdag!

Ben jij op zoek naar een manier om geld te besparen, gezonder te eten en je eten intact te houden tijdens werkdagen? Ontdek dan alle voordelen van de bento lunchbox. Zoek dan niet verder dan de bento lunchbox. Dit product is de oplossing voor alle werkende volwassenen die op zoek zijn naar een handige, duurzame en goedkope oplossing voor het meenemen en eten van een gezonde lunch. Zo hoef jij je niet te laten verleiden om een broodje, salade of maaltijd in de kantine of bij de bakker om de hoek te halen! Lees snel verder en ontdek waarom deze lunchbox niet in jouw kast mag ontbreken! 

 

Wat is een Bento Lunchbox?

Een bento box is een sterke lunchbox van een licht materiaal waar jij jouw lunch in kan vervoeren. Of het nu boterhammen of een salade is wat jij mee wilt nemen, alles kun jij kwijt in deze box. Het is een praktische oplossing voor een het meenemen van jouw lunch en zorgt ervoor dat het intact blijft. Door het praktische formaat en lichte materiaal neem je hem eenvoudig overal naar toe!

 

Alle voordelen op een rij

Bento-boxen zijn geweldig voor volwassenen die hun lunch meenemen naar het werk, omdat ze verschillende voordelen bieden. Om te beginnen zorgt het ervoor dat je geld spaart. Het meenemen van een eigen lunch is namelijk een stuk goedkoper dan elke dag een lunch kopen. Ook kun je jouw lunch helemaal aanpassen op jouw voorkeuren. Stel dat je een dieet volgt of bepaalde voedingsmiddelen liever niet eet, kun je hier volledig op in spelen door een eigen lunch in de bentobox mee te nemen. 

 

Suggesties om mee te nemen

Nu je weet is en waarom het zo geweldig is om je lunch mee naar je werk te nemen, laten we het hebben over enkele ideeën voor dingen die je in je doos kunt doen! Kies bijvoorbeeld voor een luxe broodje met hummus en falafel, pesto en mozzarella of juist een zalm met roomkaas: de mogelijkheden zijn eindeloos! Daarnaast is het ook mogelijk om een salade mee te nemen. Een aanrader is een salade met bloemkoolrijst, mango, paprika, granaatappelpitjes en komkommer. Er is dus genoeg mogelijk! In deze box is er altijd nog wel ruimte over om zo jouw favoriete snack mee te kunnen nemen!

 

https://www.mymepal.com