Restaurant Kellys
Image default
Horeca

Het restaurant in Rodenrijs biedt je verschillende gerechten

Heerlijk een hapje eten in het zonovergoten restaurant in Rodenrijs? Kom dan snel een keer langs en geniet van al het lekkers dat er op de kaart staat geserveerd. Je kunt hier terecht voor meerdere soorten gerechten, maar daarnaast kan je ook op diverse tijdstippen plaatsnemen aan een van de vele tafels die hier zijn uitgestald. Het is een restaurant in Rodenrijs waar altijd een gezellige sfeer heerst en waar de serveersters en serveerders altijd in zijn voor een gezellig praatje en je graag helpen met hetgeen waar jij hulp bij nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld een allergie? Dan kan je dat gerust aangeven aan een van de medewerkers en wordt er met de chef-kok overlegd wat de mogelijkheden in jouw geval zijn. 

Eigen keuze

Voor iedereen is het dus mogelijk om te genieten van de heerlijke smaken die de keuken van het restaurant in Rodenrijs je te bieden heeft. Denk aan smaken uit de Franse keuken, maar ook de Italiaanse keuken wordt hier vaak op de kaart vermeld. Wat je precies gaat eten hangt helemaal af van jouw eigen keuze. Waar heb je op dat moment zin in en waar gaat je voorkeur naar uit. Wil je bijvoorbeeld lekker genieten van een vers gevangen vis met een schaaltje aan geroosterde groenten? Of ga je voor de medium gebakken biefstuk? 

Terras

Je kunt bij het restaurant in Rodenrijs lekker genieten van een glas wijn en een goed bord eten op het terras met lekker weer, maar ook met minder lekker weer kan je hier plaatsnemen, want ze maken hier gebruik van een overkapping met warmte palen. Maak je dus geen zorgen over de plaatsen die er beschikbaar zijn, want die zijn er meer dan genoeg. Het restaurant in Rodenrijs heeft het beste met de gasten voor en helpt hen graag.