Restaurant Kellys
Image default
Relatie

Het regelen van kinderalimentatie

Zit u in het midden van het aanvragen van een scheiding? De Echtscheidingswinkel zorgt dat u eenvoudig en goedkoop een scheiding kan aanvragen. U wordt door het hele proces heen geholpen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanvragen van kinderalimentatie of hoe het ouderschap wordt geregeld na de scheiding.

Kinderalimentatie aanvragen na een scheiding

Wilt u kinderalimentatie bij uw partner aanvragen na een scheiding? Dit kan totdat de kinderen 21 jaar zijn. De kinderen hoeven geen inkomsten te verwerven. De ouder die de verzorging van de kinderen op zich neemt heeft recht op deze alimentatie na het aanvragen en doorvoeren van de scheiding. Maar voordat dit allemaal mogelijk is, moet u eerst een scheiding aanvragen en deze scheiding door laten voeren in de rechtbank, hier gaat enige tijd overheen. Beide kanten van het verhaal worden naar de rechtbank verstuurd zodat zij een oordeel kunnen leveren. De kinderalimentatie wordt ook besproken, net zoals wie in het huis kan blijven wonen en hoe het met de pensioenregelingen gaat. Elk detail wordt met u besproken zodat beide partijen tevreden zijn met de uitkomsten van de aanvraag. De doorlooptijd voor het afhandelen van een echtscheiding bij de rechtbank is ongeveer zes tot acht weken. De afspraken die worden gemaakt in de rechtbank zijn zowel voor de korte, als lange termijn. Beide partners dienen zich aan de afspraken te houden. Zo wordt de scheiding op de beste manier afgehandeld.

Vul het aanmeldformulier in

Wilt u contact op nemen met een van de experts van het bedrijf? Bel dan naar de experts of stuur een e-mail. Wilt u een scheiding aanvragen of heeft u vragen over de kinderalimentatie? Vul dan het aanmeldformulier in en plan een afspraak met een van de experts in. In dit gesprek beantwoorden zij al uw vragen en zorgen ze ervoor dat alles voor u duidelijk en goed is geregeld.