Restaurant Kellys
Image default
Horeca

Een geweldige ervaring bij het restaurant in Schiedam

Bij het beste restaurant in Schiedam aan tafel gaan zitten? Dat is toch wel echt een heel goede keuze! Aan de rivier die zich in Schiedam bevindt, genaamd de Schie bevindt zich het restaurant in Schiedam en hier worden de lekkerste gerechten voor je op tafel gereserveerd en je voorgeschoteld. Hier wordt gewerkt met dagverse producten en producten die helemaal tot het seizoen behoren. Het is een echte aanrader om een keer plaats te nemen bij het restaurant in Schiedam. Het pand waar het restaurant in zit gevestigd is officieel een monument en daarom ook een bijzonder pand om een keer een maaltijd te gaan nuttigen. 

Geschiedenis van het pand

Met de geschiedenis van het pand waar het restaurant in Schiedam en de combinatie met de verse producten waar mee wordt gewerkt is het een hele beleving om een keer te eten in dit restaurant. In het centrum van de stad zal je plaats kunnen nemen in dit bijzondere restaurant in Schiedam en geniet je van alle gerechten die de chefs voor je zullen maken. De menukaart is niet heel groot, maar dat is met een doel gedaan. Bij hen wordt de kwaliteit voorop gesteld en wordt er niet gericht op kwantiteit. Maar de geuren die het restaurant doorstromen doen je al direct een knorrende maag krijgen. 

Diverse producten op de kaart

Met de diverse producten die worden aangeboden op de kaart van het restaurant in Schiedam krijg je direct zin om alles te bestellen. Op de menukaart worden ook foto’s getoond, zodat je alvast een beetje een beeld hebt van wat je gaat bestellen. Je kunt kiezen uit vleesgerechten, maar ook staat er altijd vis- en vega op de kaart. Voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, aperitieven en bijgerechten. Van alles is er wat bij het restaurant in Schiedam. Ga jij ook voor deze bijzondere ervaring?