Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Een comfortabele en relaxte lunch in een schaftkeet

Een schaftkeet is vandaag de dag verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Hierdoor is de keet voor zowel grote als kleine bouwplaatsen uitermate geschikt. Het is een centrale plek op de bouwplaats en dit moet natuurlijk goed geregeld zijn. Uw werknemers moeten voldoende plek hebben om te lunchen en pauze te kunnen houden. Kies daarom voor een keet die tegen een stootje kan en ook nog eens erg onderhoudsarm is.

Een schaftkeet voor kleine en grote groepen

Online kunt u een offerte aanvragen voor een schaftkeet die plek biedt aan vier, zes, acht of zelfs 14 personen. Uiteraard is de keet van allerlei gemakken voorzien. Denk hierbij aan meerdere ramen die voorzien zijn van veiligheidsglas aan beide weerszijden. Onmisbaar op de werkvloer en natuurlijk fijn voor voldoende binnenlicht. Zorg voor voldoende ventilatie door de rolluiken of kies voor een keet met klapluiken. Rotting kan nooit ontstaan en u heeft de keuze voor een keet met een plat dak of voor een keet met een rond dak. En dankzij de magazijnruimte kunnen de belangrijkste spullen veilig en buiten het zicht op.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor de keet die u wenst

Het is uiteraard zeer begrijpelijk dat u graag meer informatie en een offerte over de schaftkeet ontvangt waar uw voorkeur naar uitgaat. Daarom is het aan te raden een offerte aanvragen. Online kunt u per partij al een greep uit de mogelijkheden bezichtigen, denk aan de specificaties, de diverse modellen en de werktekeningen.