Restaurant Kellys
Image default
Aanbiedingen

De beste manieren om met krullen te slapen

Als je krullen hebt, weet je dat ze gepaard gaan met hun eigen unieke uitdagingen. Een van de grootste problemen is het vinden van de juiste manier om te slapen, zodat je krullen er op hun best uit blijven zien. Gelukkig zijn er een paar eenvoudige dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je krullen er ’s morgens net zo goed uitzien als voordat je naar bed ging. 

 

1. Opbinden: Als je je krullen intact wilt houden terwijl je slaapt, overweeg dan om ze op te binden in een losse knot of paardenstaart. Dit zal helpen voorkomen dat je krullen te warrig en pluizig worden terwijl je slaapt. Probeer voor een nog vastere optie een zijden sjaal of slaapmutsje te gebruiken om alles op zijn plaats te houden. Het is ook belangrijk om met droog haar te gaan slapen. Heb je net je haar gewassen? Diffuse dan je haar voor je naar bed gaat, Curls Control heeft een goede diffuser die je haar niet zo pluizig maakt!

 

2. Gebruik satijn: Het gebruik van satijnen kussenslopen of het slapen op satijnen lakens kan helpen voorkomen dat je haar ’s nachts uitdroogt en de natuurlijke oliën in je haar behouden. Katoenen stoffen hebben de neiging vocht te absorberen, waardoor je haar tegen de ochtend droog en broos kan zijn. Overstappen op een zachtere stof, zoals satijn, kan het verschil maken als het gaat om het behoud van krullende kapsels terwijl je slaapt. 

 

3. Investeer in een zijden kussensloop: Niet alleen voelen zijden kussenslopen luxueus aan, maar ze bieden ook een extra beschermingslaag voor je haar tegen breken en klitten tijdens de nacht. Bovendien absorbeert een zijden kussensloop geen natuurlijke oliën van je hoofdhuid, waardoor je krullen er zelfs na een hele nacht slapen gezond en gehydrateerd uit blijven zien!     


4. Gebruik kokosolie: Breng voor het slapen gaan een paar druppels kokosolie direct op elke krul aan voor extra hydratatie en conditionering ’s nachts. Kokosolie is rijk aan essentiële vetzuren die krullend haar helpen voeden en beschermen zonder het te verzwaren of vettig te maken. Het helpt ook breuk door wrijving tussen haarstrengen tijdens het slapen te verminderen!