Restaurant Kellys
Image default
Horeca

Culinaire Ontdekkingstocht bij Restaurant in Putten

Bent u op zoek naar een unieke culinaire ervaring in een sfeervolle omgeving? Dan is een bezoek aan het restaurant in Putten een absolute must. Gelegen in de idyllische setting van Kasteel De Vanenburg, biedt dit restaurant in Putten een perfecte combinatie van historische charme en gastronomische verfijning.

Een Keuken Vol Passie en Creativiteit

Onder leiding van chef-kok Richard Broersma, zet de keukenbrigade van Restaurant De Vanenburg dagelijks verrassende en smakelijke creaties op tafel. Met een focus op verse en seizoensgebonden producten, wordt elke maaltijd een ware ontdekkingstocht voor de smaakpapillen. Of u nu kiest voor een lunch, high tea, of een uitgebreid diner, u wordt gegarandeerd verrast door de culinaire hoogstandjes die dit restaurant in Putten te bieden heeft.

Diverse Culinaire Ervaringen

Restaurant De Vanenburg verwelkomt u graag voor een diversiteit aan culinaire ervaringen. Geniet van een heerlijke lunch tussen 12.00 en 15.00 uur, laat u verwennen met een onweerstaanbare high tea vanaf 13.00 uur, of kies voor een uitgebreid diner, waarbij u voor 19.00 uur kunt kiezen uit een 5-, 6-, of 7-gangendiner. Voor iedere gelegenheid biedt dit restaurant in Putten een passende culinaire invulling.

Brasserie De Hoeve: Informeel Genieten

Naast het fine-dining restaurant, biedt Brasserie De Hoeve een ontspannen en gezellige sfeer voor een borrel of informeel diner. Gelegen in het boerderijcomplex Klein Vanenburg, is de brasserie de perfecte plek om te genieten van een heerlijke maaltijd met collega’s, vrienden of familie. Na een complete make-over in 2023, verwelkomt de brasserie u van maandag tot en met zaterdag vanaf 15.00 uur.

Het Zonnigste Terras van Putten

Wilt u genieten van het mooie weer op een uniek terras? Het riante terras van Kasteel De Vanenburg, gelegen in de historische bomentuin, is de ideale plek om te ontspannen. Geopend van april tot en met september, kunt u hier in alle rust genieten van een borrel, lunch of high tea, omgeven door de natuurlijke schoonheid van Putten.

Reserveren en Meer Informatie

Geïnteresseerd in een culinaire ervaring bij dit voortreffelijke restaurant in Putten? Om teleurstelling te voorkomen, wordt u aangeraden om vroegtijdig te reserveren. Ontdek zelf de culinaire verrassingen die Restaurant De Vanenburg te bieden heeft en laat u meenemen op een onvergetelijke culinaire ontdekkingstocht.

https://www.kasteeldevanenburg.nl/restaurant