Restaurant Kellys
Image default
Horeca

Catering in Borne is van alles voorzien

Met catering in Borne ben je verzekerd van een goed feest. Geen enkel evenement is ons namelijk te gek. Het eten van ons is ook altijd goed. Je kan ons namelijk ook al kennen van ons restaurant. Op die manier ben je verzekerd van goed eten op je evenement. Het is onze prioriteit om er voor jou een onvergetelijk evenement van te maken. Naast de catering in Borne zijn wij ook gespecialiseerd in het aankleden van jouw evenement. Zo zal je evenement van geen kant ontbreken. Het is bij ons ook mogelijk om een thema aan te vragen. Dit is voor ons namelijk geen probleem. Bij de catering in Borne zullen letten op de details en zelfs echte eyecatchers regelen. Verder kunnen wij ook zorgen voor stretchtenten. Dit wekt een feestelijke uitstraling en zorgt ervoor dat je gasten altijd droog kunnen staan.

De diversiteit

Het fijne van de catering in Borne is dat er zoveel mogelijk is. Je kan dus aardig wat van ons verwachten. Zo kan je zeker zijn van een goed diner. We dekken de tafels mooi netjes waar je gasten kunnen genieten van verse gerechten. Ook een buffet is mogelijk bij ons. Het voordeel is dat je gasten dan met meerdere mensen in contact komen doordat ze van plek moeten wisselen. Muziek zal uiteraard ook niet ontbreken. Verder is het bij de catering in Borne mogelijk om een barbecue te organiseren.

Alleen maar de beste kwaliteit

Wanneer je een evenement organiseert wil je natuurlijk een goed evenement organiseren. Daarom moet je kiezen voor de catering in Borne. Met ons ben je namelijk verzekerd van een goede kwaliteit. We doen namelijk ons best om jouw evenement naar jouw wens te maken. Middels onze jarenlange ervaring zijn we ook steeds beter geworden in het regelen van evenementen.