Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Brievenbus Cadeau

Brievenbusbanket.nl 

Brievenbusbanket is een online webwinkel die gebakjes verzorgd die door de brievenbus passen. Na lang ontwikkelen heeft Brievenbusbanket heerlijke taartjes ontworpen met bijvoorbeeld Haagsche Hopjes, chocolade of kaneelsmaak die zo op de deurmat geleverd kunnen worden. Dit is een groot voordeel voor de ontvanger, omdat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn om het gebak aan te nemen. Dit maakt het ontvangen van een taartje per post gemakkelijker en leuker!

Taart per post

Het ontvangen van een taartje per post van Brievenbusbanket.nl is een unieke en prettige ervaring. De ontvanger opent het brievenbus cadeau en ziet gelijk een ansichtkaartje met het persoonlijke bericht van de verzender. Daarna kan de ontvanger alleen of met gezelschap genieten van het ambachtelijke banket. 

Brievenbus Cadeau 

Een gebakje bestellen wordt voor de verzender zo makkelijk mogelijk gemaakt. Als eerste bezoekt u de webshop, vervolgens maakt u een keuze uit het rijke assortiment, u voegt een persoonlijke boodschap toe en u rekent gemakkelijk af met IDEAL. U kunt een brievenbus taartje versturen voor verschillende gelegenheden. Valentijnsdag en Moederdag komen snel weer om te hoek kijken, maar een heerlijk verjaardag of kraam cadeau op afstand is ook zeer geschikt.  

Zakelijk bestellen 

Zit uw personeel thuis, maar wilt u toch wat extra aandacht geven? Brievenbusbanket is ook gespecialeerd in het versturen van brievenbus taartjes voor zakelijke bestellingen of doeleinden. Vanaf 10 stuks te bestellen tot een aantal wat bij uw bedrijf past! Niks is te gek voor Brievenbusbanket.nl en de opties zijn te bespreken. 

Nieuw bij Brievenbusbanket! U kunt nu ook relatiegeschenken versturen in de vorm van een taartje per post met uw eigen huisstijl. Neem contact op met de klantenservice van Brievenbusbanket.nl voor meer informatie en om de vele mogelijkheden te bespreken. De klantenservice van Brievenbusbanket.nl is te bereiken via de telefoon en e-mails worden doorgaans binnen 2 uur beantwoord. 

https://www.brievenbusbanket.nl/