Restaurant Kellys
Image default
Horeca

BBQ Deventer levert het lekkerste vlees

Een feest geven, een zomerse avond vieren met een groep mensen, een bedrijfsfeest, een verjaardagsfeest, een kinderpartijtje met een gezellige BBQ als afsluiting. BBQ Deventer helpt je om dit op een gemakkelijke manier te regelen. BBQ Deventer is een professionele cateraar, die weten wat ze doen en op welke aspecten zij moeten letten bij het leveren van BBQ spullen. 

Mogelijkheden

BBQ Deventer biedt veel verschillende mogelijkheden en er zijn veel gerechten om keuzes uit te kunnen maken. Er is veel keuze uit gerechten bij BBQ Deventer. Zo kan je kiezen uit verschillende broodjes, soepen, een geheeld verzorgd buffet of natuurlijk een uitgebreide BBQ. 

Wensen

Het kan natuurlijk zijn dat jij of een van je gasten een dieet volgt of allergeien heeft. Ook daar houdt BBQ Deventer rekening mee. Dit kan gaan om een dieet waarbij weinig zout in het eten wordt verwerkt, een glutenallergie, een vegetarisch of veganistische gast of een gast die halal vlees eet. U kunt dit allemaal aangeven bij BBQ Deventer, en daar hoeft u zich vervolgens geen zorgen meer over te maken. 

Flexibel

De hapjes worden bij BBQ Deventer compleet geregeld en wordt aangepast aan het soort feest en het soort publiek waarvoor de catering geregeld wordt. Om het de klanten makkelijk te maken biedt BBQ Deventer een aantal standaard pakketten aan waar uit gekozen kan worden. Maar daar hoeft niet uit gekozen te worden, je kunt ook zelf je eigen persoonlijke pakket samenstellen en je eigen wensen doorgeven. Wat BBQ Deventer een goede cateraar maakt is dat de prijs-kwaliteit goed in verhouding is en de cateraar erg flexibel is. Dit is fijn voor de klanten en ook voor de gasten van de daarvoor bestemde gerechten. Alle gerechten worden vers gemaakt, en alles omtrent het feest kan ook door BBQ Deventer geregeld worden.