Restaurant Kellys
Image default
Gezondheid

Wil jij Fitter Worden? Maar heb je geen inspiratie in de keuken?

105 Eiwitrijke Recepten om Fit te worden en te blijven

 

Een prachtig vormgegeven hardcover boek met ruim 240 pagina’s aan no-nonsense info over gezond eten in de praktijk en meer dan 105 eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag.

 

Geschikt voor mannen en vrouwen die gezonder willen leven en er beter uit willen zien.

 • Betaalbaren en toegankelijke ingredienten
 • Praktisch en snel te bereiden
 • Gevarieerd en smakelijk
 • Uitgebalanceerd
 • Zonder geraffineerde suiker

Voor wie?

FitChef richt zich op mannen en vrouwen die gezonder willen leven en er beter uit willen zien. Fitter en strakker, met minder lichaamsvet. De recepten zijn geschikt voor iedereen die op zijn voeding let, niet urenlang in de keuken wil staan, maar toch lekker en gevarieerd wil eten.

Eiwitrijke recepten

FitChef bevat 105 uitgebalanceerde recepten voor elk moment van de dag. Allemaal boordevol eiwit en andere voedingsstoffen in de juiste verhouding. Dat helpt je om fit te worden én te blijven!

De recepten zijn afgestemd op verschillende eetmomenten: ontbijt, lunch, diner, onderverdeeld naar voor-, hoofd- en nagerechten, en tussendoortjes (zowel zoet als hartig, inclusief eiwitshakes).

Bij elk recept is de voedingswaarde per persoon of portie vermeld, zodat je precies kunt zien hoeveel eiwit, koolhydraten en vet je binnenkrijgt. Bij veel recepten heb je bovendien de keus of je ze met of zonder bron van koolhydraten eet. Zo kun jij je voedingspatroon helemaal afstemmen op je doelstelling.

zonder suiker

Tegenwoordig wordt aan veel producten suiker toegevoegd. Vanzelfsprekend aan taart, koek en snoepgoed, maar ook aan producten waar je het niet van zou verwachten zoals ontbijtkoek, vruchtenyoghurt en tomatensoep.

In dit boek leer je suiker te herkennen en zo natuurlijk mogelijk te eten. Alle recepten bestaan uit verse, onbewerkte ingrediënten, met veel belangrijke voedingsstoffen zoals eiwitten, goede koolhydraten, essentiële vetzuren, vitamines, vezels en mineralen.

Zo krijg je alles binnen wat je nodig hebt en verklein je de kans op ongewenste eetbuien. Bovendien houd je zo overmatig zout en additieven buiten de deur.

Praktisch, Efficient, Snel

Gezond leven moet leuk zijn en niet ten koste gaan van alles. De ingrediënten zijn betaalbaar en gewoon te koop bij de standaard supermarkt. Geen peperdure exotische ingrediënten, maar alledaagse voedingsmiddelen.

Alle recepten zijn gemakkelijk te bereiden en vragen niet meer dan 5 tot maximaal 30 minuten aan bereidingstijd. Eet je alleen of juist met het hele gezin? Geen probleem! De recepten zijn zo samengesteld dat je ze helemaal naar eigen wens kunt samenstellen. Geen gedoe, maar praktisch efficiënt en snel.

No-nonsense Info

Je leert niet alleen wat je moet eten, maar ook waarom! FitChef geeft antwoord op knellende vraagstukken en bevat nuttige tips om gezond eten in de praktijk te brengen.

 • Hoeveel moet je eten?
 • Waarom zijn eiwitten zo belangrijk?
 • Hoeveel koolhydraten kun je eten?
 • Wat voor vetten kun je niet missen?
 • Wat te eten rondom het sporten?
 • Hoe ga je een hongergevoel tegen?
 • Wat moet je altijd op voorraad hebben?
 • Hoe herken je suiker?

Op deze en nog veel meer vragen geeft dit boek een helder antwoord. In duidelijke taal en voor iedereen te begrijpen.

Over de auteur

Dit boek is het resultaat van mijn persoonlijke strijd tegen overgewicht. Een strijd waaruit een passie voor gezonde voeding is ontstaan. Gezond eten wordt soms ingewikkeld gemaakt, maar dat hoeft het gelukkig niet te zijn.

Met dit boek ga ik dan ook terug naar de basis: geen complete voedselgroepen vermijden, maar ‘gewoon’ lekker en gevarieerd eten. Ik laat je zien dat gezond eten niet saai, tijdrovend en complex hoeft te zijn.

Wat klanten zeggen

E. Reyrink – No Nonsense boek
Wat een fijn kookboek! Geen zweverig geleuter of wazige gezondheidsbeloftes, maar vlot geschreven en wetenschappelijk onderbouwd (een uitgebreide verantwoording achterin). Naast gezonde eiwitrijke recepten die makkelijk te bereiden zijn, staan er ook vele tips voor een gezond eetpatroon zonder opdringerige toon. Een verademing in de wirwar van zweverige, pretentieuze en inhoudsloze fit- en gezondheidsboekenwereld! Het boek is zeker ook geschikt voor mensen die om medische redenen eiwitrijk moeten eten. In verband met mijn COPD ben ik dus erg blij met dit boek! Kan voorlopig vooruit en zie uit naar het vervolg.

W. Scheffener – Dit boek is kostelijk goed!
Er is helemaal niets te veel gezegd over dit nieuwe boek! De ingrediënten zijn lekker, je kunt alles in de supermarkt vinden en heel veel tijd kost het niet om ze te bereiden. Natuurlijk staan er bruikbare tips in om vet te verbranden of af te vallen. Zelfs een eenvoudige rekensom om je calorie behoefte in rust uit te rekenen. Het hoofdstuk: Maak het jezelf gemakkelijk, vind ik helemaal geweldig. De tips die erin staan om snel en met weinig ingrediënten toch een volwaardige maaltijd op tafel te zetten. Het boek ziet er mooi uit, is stevig, makkelijk en overzichtelijk in het gebruik. Je voelt gewoon dat er met veel liefde en aandacht aan is gewerkt. Chapeau! Ik hoop dat veel mensen net zo blij van het boek worden als ik.

K. van der Sande – Heerlijke, gemakkelijke recepten
Heb het boek zelf cadeau gehad, heerlijke gevarieerde recepten die gemakkelijk te maken zijn. Voor elk moment van de dag staan er recepten in met voldoende keus uit vlees & vis en vegetarische recepten. Door het boek heen staan steeds handige tips en weetjes over o.a. gezond eten. Het boek ziet er erg leuk en speels uit, met mooie tekeningen en foto’s. Inmiddels al een paar recepten gemaakt, mijn kinderen vinden ze ook lekker. Zijn erg blij met het boek!

B. Potter – Mooi, duidelijk en compleet (receptenboek)
Zeker een aanrader voor iedereen die gezond en lekker willen (gaan) eten. Wanneer je weinig “kennis” hebt van gezond en eiwitrijk eten, dan vind je in dit boek veel en belangrijke informatie op een goede, duidelijk en begrijpende manier verteld. Wanneer je al over deze kennis beschikt en/of al gezond en eiwitrijk eet zoals ik, is het een mooi en goed boek om nog meer inspiratie, ideeën, maar zeker ook nieuwe recepten op te doen. Op deze manier blijf je niet hangen in de standaard dagelijkse gerechten. De recepten zijn duidelijk weergegeven, makkelijk te maken, met alledaagse ingrediënten en de kcal en macro’s zijn weergegeven per recept. Ik ben erg blij met het boek!!!

Een prachtig vormgegeven hardcover boek met ruim 240 pagina’s aan no-nonsense info over gezond eten in de praktijk en meer dan 105 eiwitrijke recepten voor elk moment van de dag. Geschikt voor iedereen die gezond wil leven én er beter uit wil zien.

https://www.cursusenco.nl/fit