Restaurant Kellys
Image default
Electronica en Computers

Wat kun je allemaal doen om je condensdroger zuinig te gebruiken

Er is geen twijfel mogelijk, uw nieuwe wasdroger maakt het wasgoed zoveel gemakkelijker. Maar kent u de tips en trucs om het meeste uit uw nieuwe apparaat te halen? Van het verminderen van vouwen tot regelmatige veiligheidscontroles, we delen onze beste tips voor het drogen in de trommel. Ook kun je hier kijken naar de beste aanbiedingen voor Miele condensdrogers

Scheid je kleren in de condensdroger

Wanneer je schone kleren in je droogautomaat laadt, moet je ze goed schudden om te zorgen dat ze gescheiden zijn. Verwarde kleding duurt niet alleen langer om te drogen, maar ze komen ook meer kreukelig uit. Wanneer uw kleding vrij kan bewegen, kan de warme lucht in uw droger vrijer circuleren – wat betekent dat uw was veel sneller droogt!

Niet te nat in de condensdroger doen

Als je wasgoed druipt nat als je het uit de wasmachine haalt, is het de moeite waard om het door een andere spin te laten lopen om overtollig water kwijt te raken. Als je kleding soppend nat in je droger gaat, kan het extra gewicht je drum beschadigen – om nog maar te zwijgen van het verhogen van je energierekening!

Don’t overload

Overbelasting van uw wasdroger veroorzaakt een aantal problemen. Het gebruikt niet alleen meer energie, maar het vullen van de trommel vol met natte kleding betekent dat er geen ruimte is voor de hete lucht om te bewegen. Dit betekent dat je kleding uren kan drogen! Een volle lading kan ook de trommel van uw droger beschadigen, wat betekent dat u misschien dure reparaties moet uitvoeren.

Controleer de onderhoudslabels van de condensdroger

Het is altijd het beste om de onderhoudslabels op uw kleding te controleren voordat u ze in uw droger laat vallen, anders loopt u het risico uw favoriete springer te laten krimpen. Let op kleding van wol en zijde en ondergoed zoals beha’s met binnenin bedrading. Sommige wasdrogers worden geleverd met een specifieke instelling die gemakkelijk zal zijn voor uw winterwollevlooien.

 

https://witgoedland.net/condensdroger/