Restaurant Kellys
Image default
Energie

Laat een woning elektrisch verwarmen door deze specialist

Ben jij geïnteresseerd in het elektrisch verwarmen van een woning? Energieneutraal is een expert in het leveren en installeren van gasloze verwarming. Bij dit bedrijf heb je de keuze uit verschillende soorten duurzame radiatoren. De radiatoren werken ieder op hun eigen manier. Weet je niet welke keuze het beste werkt voor jouw situatie? Dan bieden deze specialisten graag advies over hun producten.

De voordelen van elektrische verwarming bij deze expert

In een woning wordt het meeste energie verbruikt door centrale verwarming. Wanneer een woning niet energieneutraal is, belast dit het milieu. Daarom is het wenselijk om een elektrisch verwarmingssysteem van deze professional te laten installeren. Dankzij hun duurzame installaties kun jij een woning volledig elektrisch verwarmen. Deze radiatoren verbruiken minder en hebben minder tijd nodig om een ruimte te verwarmen dan een Cv-ketel. Deze specialist vertelt je graag meer over de verschillende soorten installaties als jij daar behoefte aan hebt.

De verschillende systemen van deze professional

Bij Energieneutraal heb je drie verschillende duurzame radiatoren. Als eerste heb je de Silicum-radiator. Dit systeem werkt met Silicum, een uitstekende warmtegeleider die voorkomt dat er veel warmte verloren gaat. Daardoor bespaar je energie. Daarnaast vind je bij deze expert Nano-infraroodverwarming. Deze radiator gebruikt infraroodstraling om warmte af te geven aan muren, vloeren en plafonds. De warmte die door dit systeem wordt gegenereerd, blijft lang in de ruimte hangen. Tot slot levert deze specialist een Grafeen-radiator. Grafeen is een dun en transparant, maar stevig materiaal. Dit systeem gebruikt een elektronenstroom om elektrische energie op te wekken waardoor er warmte vrijkomt.

Raadpleeg deze specialist in duurzaamheid

Bij deze professional heb je diverse opties om een woning elektrisch te verwarmen. Twijfel je tussen de verschillende systemen? Dan kun je gerust contact opnemen met deze expert voor deskundig advies. Dit bedrijf heeft namelijk niet alleen ervaring met het leveren, maar ook met het installeren van duurzame systemen.

https://www.nrgneutraal.nl/