Restaurant Kellys
Image default
Sport

Kies een Proflex tennisbaan en ga voor kwaliteit

De échte tennisliefhebber weet dat Proflex dé ideale ondergronden biedt voor tennisbanen. Proflex tennisbanen zijn namelijk zeer comfortabel, consistent en vlak. Met een brede collectie aan hardcourt producten zit u bij dit hoogwaardige merk altijd goed. Wilt u meer weten over dit hoogwaardige merk en de bijbehorende mogelijkheden? Lees dan verder!

Voor iedere toepassing een passende oplossing

Proflex tennisbanen zijn niet voor niets de favoriet van spelers en eigenaren wereldwijd. Ze bieden uitstekende grip voor de speler en een constante ballbounce en -pace. Bij Toon de Rooij Tennis vindt u verschillende Proflex producten. Dankzij de lagenopbouw van deze tennisbanen is er voor iedere toepassing, van tennis toernooi tot recreatietennis, een passende oplossing. De Proflex systemen, kunnen qua schokdemping en baansnelheid, volledig naar de wensen van de gebruiker aangepast worden. Dit houdt in dat een tennisbaan op maat dus goed mogelijk is bij Toon de Rooij Tennis. Het is zelfs mogelijk om te kiezen uit iedere gewenste kleurencombinaties die er mogelijk zijn. Ideaal, nietwaar?

Deze tennisbanen voldoen aan alle gestelde normen en eisen

Of er nog meer reden zijn om te kiezen voor een Proflex tennisbaan? Jazeker! Zo is Proflex de enige fabrikant van hardcourtproducten die is voorzien van een ITF Court Place Certificaat in vijf van de vijf snelheidscategorieën. Daarnaast zijn deze tennisbanen volledig erkend en gecertificeerd door ISA-Sport en de KNLTB. Ze zijn zelfs opgenomen in de sportvloerenlijst! Proflex voldoet aan alle gestelde normen die door de nationale normeringscommissies zijn vastgesteld. Dit zijn normeringen op het gebied van veiligheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Kom langs en laat u adviseren

Wilt u meer informatie ontvangen over de Proflex tennisbanen? Kom dan langs bij Ton de Rooij Tennis in Zoeterwoude-dorp. Hier voorzien we u graag van advies op maat, zodat u de tennisbaan kiest die perfect past bij uw toepassing. En niet alleen het kiezen van de tennisbaan is mogelijk bij ons, ook de aanleg en het onderhoud hiervan. Bent u er al uit welke Proflex tennisbaan bij uw wensen en eisen past?

http://www.tonderooijtennis.nl/