Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

De beste borrelhapjes en catering van Twente

Borrelhapjes zijn een onmisbaar onderdeel van elke borrel en catering kan hierbij een belangrijke rol spelen. In dit blogartikel bespreken we enkele ideeën voor borrelhapjes in combinatie met catering, zodat je jouw volgende evenement tot een succes kunt maken. Woon je in de omgeving van Almelo of Losser? Dan geven we je gelijk mee op welke plekken jij moet zijn voor hapjes bestellen Almelo of wanneer je misschien wel een snackwagen op locatie wilt gaan boeken!

Een tapasplank is een uitstekende optie voor een borrelhapje in combinatie met catering. Met een tapasplank kan je een breed scala aan hapjes aanbieden, zoals chorizo, olijven, kaas, en croquetas. Door te kiezen voor een tapasplank kan je ervoor zorgen dat er voor ieder wat wils is.

Mini burgers zijn een populair borrelhapje en kunnen gemakkelijk worden aangeboden via catering. Je kunt kiezen voor klassieke hamburgers, vegetarische burgers, of zelfs mini cheeseburgers. Het is ook een goed idee om verschillende soorten sauzen aan te bieden, zodat gasten kunnen kiezen welke smaak het beste bij hen past.

Een charcuterie board is een andere geweldige optie voor borrelhapjes in combinatie met catering. Dit is een selectie van vleeswaren, kazen, fruit, noten en crackers. Door de verschillende opties kan je gemakkelijk een uitgebreide tafel opzetten, die je gasten kunnen verkennen terwijl ze genieten van een drankje.

Als je een divers publiek hebt, kan het leuk zijn om borrelhapjes aan te bieden uit verschillende culturen. Denk aan samosa’s uit India, dim sum uit China, of tapenade uit de Mediterrane keuken. Het is een leuke manier om de gasten te laten kennismaken met nieuwe smaken en texturen.

Vis- en schaaldieren zijn altijd een populaire keuze voor borrelhapjes en kunnen gemakkelijk worden aangeboden via catering. Denk aan garnalencocktails, gerookte zalm en krabkoekjes. Vis- en schaaldieren zijn ook een goede optie voor gasten die geen vlees eten.

Tot slot is het belangrijk om rekening te houden met eventuele allergieën of dieetwensen van je gasten. Zorg ervoor dat er opties zijn voor vegetariërs, veganisten, mensen met gluten- of lactose-intolerantie en andere diëten. Door rekening te houden met de wensen van je gasten, kan je een succesvol evenement organiseren en een onvergetelijke ervaring bieden voor iedereen die aanwezig is.