Restaurant Kellys
Image default
Eten en drinken

Catering in Amsterdam bestellen

Voor welke gelegenheden kan ik catering in Amsterdam bestellen?

Als u opzoek bent naar een heerlijke catering in Amsterdam kan dat meerdere redenen hebben. Het maakt niet uit of een een zakelijk evenement host of een privé feestje geeft. Onze catering is voor alle gelegenheden geschikt, bijvoorbeeld een bruiloft, bedrijfsborrel, jubileum of verjaarag.

 

Waar in Amsterdam kan mijn catering geleverd worden?

Wij leveren onze catering door heel Amsterdam. Zelfs naar de randgemeenten als Zaandam, Aalsmeer en Hoofddorp. Wij komen voornamelijk in Zuid op de Zuidas en leveren veel crewcatering in Amsterdam Noord. Maar ook in Oost en West kunt u natuurlijk gebruikmaken van onze services.

 

Welke soorten catering zijn er beschikbaar in Amsterdam?

 

Borrelhapjes

De lekkeste hapjes die u uw gasten kunt opdienen vindt u bij Happie Delivery. Van budget snacks tot luxe hors d’ouvres en van American fingerfood tot Spaanse tapas. We’ve got it all. Bij ons bestelt u geen kant en klare plateau’s met hapjes, maar kunt u uw eigen plateau geheel zelf samenstellen uit vers bereiden producten.

 

Buffetten

Net als bij onze borrelhapjes, hebben wij een groot assortiment buffetten op onze website staan. Spaans, Mexicaans, Frans, Americaans, Oosters en Japans. In onze online webshop vindt u het allemaal. Wij leveren buffetten voor elke prijsklassen; zo bent u er zeker van dat er ook voor uw evenement een juist buffet te vinden is.

 

Hoe wordt een buffet aangeleverd?

Wij leveren onze buffetten ten alle tijden in goed geisoleerd thermoboxen bij u aan. Zo zorgen wij ervoor dat de producten op de juiste temeperatuur blijven en in perfecte conditie. Wij zetten ook het gehele buffet voor u op. U hoeft dus helemaal niets zelf te doen. Wij plaatsen de gerechten in warmhoudschalen en plaatsen de kouden gerechten, borden, bestek, gerei en alle andere materialen die u maar nodig heeft. Dit zit allemaal bij de prijs inbegrepen! Achter, wanneer u klaar bent met het event, komen wij alle spullen weer ophalen. U kunt deze gewoon vuil weer inleveren; want wij doen de afwas!

 

BBQ catering

Ook als u een fanatische BBQ ervaring wilt bieden aan uw gasten zit u helemaal goed bij Happie Delivery. Wij zorgen ervoor dat u de beste vlees, vis en vega-schotels ontvangt met de lekkerste salades en sauzen. Heeft u nou zelf geen zin om de hele avond achter de BBQ plaats te nemen? Bekijk dan de mogelijkheid om een BBQ kok in te huren. Deze grillmeester neemt alle werkzaamheden voor u uit handen.

 

https://www.happiedelivery.nl