Restaurant Kellys
Image default
Horeca

Catering aan huis: een Italiaans buffet

Hou je heel erg van Italiaans eten en ben je op zoek naar catering voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of iets anders? Dan kun je een Italiaans buffet aan huis laten komen. Je hebt keuze uit verschillende soorten gerechten en zullen allemaal heerlijk bereid worden door de koks. Ze kunnen direct uit je eigen keuken werken of ze nemen een mobiele keuken mee. Net wat voor jou en je evenement handig is. Het Italiaanse buffet aan huis is er al vanaf 10-20 gasten. Dit ligt aan het soort eten wat je wilt bestellen. Voor veel meer mensen is dus ook geen probleem, vaak zijn er bij grotere feesten ook veel mensen en dus is er ook veel eten nodig. Dan is catering regelen wel een must, je kunt dit niet allemaal zelf maken als je ook nog wilt genieten van het feest.

Keuze in het Italiaans buffet aan huis

Je kunt kiezen uit drie verschillende buffetstijlen. Wil je kunnen genieten van de heerlijkste Italiaanse pizza’s? Dan kun je kiezen voor de pizzakoks die de lekkerste creaties maken. Ook zijn er verschillende voorgerechten die erbij geleverd worden. Ben je meer een pastafreak dan worden er kleine gerechtjes gemaakt met pasta. Zo kun je meerdere gerechtjes proeven en delen met de anderen. Voor een echt luxe diner kun je een speciaal buffer bestellen. Deze bevat heerlijke Italiaanse voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Speciale wensen voor het Italiaanse buffet aan huis kunnen uiteraard doorgegeven worden.

Eten bezorgen

Naast een compleet buffet voor een feestje kun je ook gewoon eten bestellen voor wanneer je geen zin hebt om te koken. Je kunt kiezen uit verschillende proeverijen of gerechten van de kaart. Ook kun je iets bestellen waarmee je thuis zelf de heerlijkste Italiaanse gerechten kunt maken zoals verschillende pizza’s.