Weet jij al uit welke escape room in Amsterdam jij wilt ontsnappen?

Wanneer je een dagje naar Amsterdam gaat, is het wel eens leuk om iets anders te doen dan een audiotour door het Rijksmuseum. Een escape room kan dan wel eens de ideale oplossing zijn. Amsterdam is namelijk van alle markten thuis, dus ook wanneer het gaat om een originele binnenactiviteit. Benieuwd waar je de leukste escape room van Amsterdam kunt vinden? Die vind je bij Escape Factory.

Veertien escape rooms waar je uit kunt kiezen

Escape Factory is gevestigd in deoude Stork diesel fabriek. De rustieke en authentieke look die dit pand met zich meebrengt, is dan ook wat deze binnenactiviteit in Amsterdam zo speciaal maakt. Daarnaast heb je keuze uit veertien verschillende escape rooms, die elk beschikken over een eigen thema. Ben jij in staat om de schat van de Farao te stelen of durf jij aan boord te gaan van een zinkend spookschip? Of stap jij in de schoenen van Alice en ga jij op avontuur in Wonderland? De mogelijkheden van een escape room bij Escape Factory in Amsterdam zijn in ieder geval eindeloos!

Hier kan je eenvoudig online je escape room in Amsterdam reserveren

Wanneer je hier een escape room reserveert, is het ook mogelijk om extra’s bij te boeken. Denk hierbij aan een uitgebreid diner of snacks en drankjes. Het is ook mogelijk om een vergaderzaal te reserveren in dit pand. Zo kan je een vergadering en personeelsuitje combineren wanneer dat nodig is. Daarnaast is dit de ideale binnenactiviteit in Amsterdam wanneer het weer tegenzit. Bekijk de uitgebreide mogelijkheden van de escape room op de website van Escape Factory. Kies de escape room waar jij uit wilt ontsnappen en plaats eenvoudig online je reservering. Je betaalt vervolgens middels iDEAL. Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de Escape Factory. De medewerkers beantwoorden je vragen graag.