Restaurantkellys

Verse taart eenvoudig online bestellen

Dagelijks maken de beste lokale bakkers de lekkerste taarten die via Toptaarten.nl besteld worden. Gegarandeerd dat de taart die u wilt bestellen op ambachtelijke wijze is geproduceerd. Plaatst u voor 17.00 uur een bestelling, dan kan deze de volgende ochtend al geleverd worden. Uiteraard kan de taart die u gaat bestellen ook op een andere dag bezorgd worden. Waar u ook voor kiest, u kunt altijd rekenen op een dagverse bezorging. Bekijk het volledige assortiment online en maak uw keuze.

Wie verrast u met een taart?

Is er binnenkort een vriend of vriendin jarig? Gaat er een collega weg? Of wilt u een jubileum vieren? Alle reden om een taart te bestellen! Bij Toptaarten.nl vindt u een taart voor iedere gelegenheid. Wist u dat het ook mogelijk is om een foto op een taart te laten bedrukken? Zo maakt u een taart extra persoonlijk. U heeft de keuze uit slagroomtaarten, marsepeintaarten en luxe taarten. Bent u op zoek naar traktaties om uit te delen? Wat dacht u van een mix met diverse gebakjes of petit fours met een foto of bedrijfslogo. Werkelijk alles is mogelijk. Waar valt uw keuze op?

Bestel uw taart in drie stappen

Een bestelling plaatsen via Toptaarten.nl gaat heel eenvoudig. Volg dit stappenplan en u geniet binnenkort van een heerlijke taart.

Stap 1: Kies het gewenste product en vul het aantal in. Bij deze stap is het ook mogelijk om een persoonlijke boodschap middels een kaartje toe te voegen. Klik op ‘in winkelwagen’ en ga door naar stap 2.

Stap 2: Vul uw gegevens in en selecteer de gewenste bezorgdatum. Klik op ‘volgende’.

Stap 3: Doorloop het overzicht van uw bestelling zorgvuldig en reken af via iDEAL, PayPal, Creditcard of AfterPay. Is de betaling gelukt? Dan ontvangt u binnen enkele minuten de bevestiging per mail.

Hulp nodig bij het bestellen van een taart? De vriendelijke medewerkers van Toptaarten.nl staan van maandag tot en met zaterdag voor u klaar.