Veilige springkastelen huren of kopen voor toffe dag voor de kids

Wanneer u zoekt naar een bedrijf in Vlaanderen om springkastelen te huren of springkastelen te kopen dan kunt u terecht bij Springrid BVBA in Brasschaat. Hier vindt u niet alleen een zeer ruim aanbod aan springkastelen ter verhuur of aankoop, u kunt ook rekenen op een goede service en producten van hoge kwaliteit. Zo zijn de springkastelen nooit ouder dan twee jaar en vervaardigt dit bedrijf ze zelf. Hierbij worden de beste materialen ingezet door deskundige medewerkers. Zo bent u bij zowel het huren van springkastelen als bij het kopen van springkastelen verzekerd van zeer veilige en mooie springkastelen.

Verhuur springkastelen: keuze uit meer dan 100 varianten

Bij Springrid kunt u voor de verhuur van springkastelen rekenen op een zeer ruim aanbod. Bent u op zoek naar een specifiek thema dat aansluit bij bijvoorbeeld een schoolfeest of kinderpartijtje? De kans is groot dat u een passend springkasteel vindt bij Springrid. Bij het huren van springkastelen ontvangt u uitgebreide instructies voor het opzetten en afbreken. Tegen een meerprijs is het bovendien mogelijk het springkasteel op locatie te laten leveren, waarbij ook zorggedragen wordt voor het opzetten en afbreken. Daarnaast bent u bij het huren van springkastelen via Springrid verzekerd van een slecht-weer-garantie. Tot 48 uur voor levering kunt u bij slecht weer volledig kosteloos annuleren.

Vaker een springkasteel nodig? Dan kunt u er ook een kopen!

Plant u regelmatig feestjes? Naast de verhuur van springkastelen zit u bij dit bedrijf ook goed voor de aanschaf van springkastelen. Omdat dit bedrijf ze zelf ontwerpt en vervaardigt kan er altijd volledig aan uw wensen en eisen tegemoetgekomen worden. Naast het nieuw kopen van springkastelen kunt u bij Springrid ook terecht voor een tweedehands aankoop. U vindt het ruime assortiment online inzichtelijk op de website van dit bedrijf. Ook kunt u per mail of telefoon contact opnemen voor verdere vragen over de verhuur of aankoop van springkastelen.