U kunt hier met een bloemenbon een boeket verse bloemen laten bezorgen

Wilt u graag een prachtig boeket met verse bloemen laten bezorgen bij bijvoorbeeld uw schoonzus, moeder, tante of goede vriendin? Bij Topbloemen.nl bent u aan het juiste adres wanneer u een bloemenbon heeft en daarmee een boeket bloemen wilt kopen. U kunt de bloemenbon vervolgens op meer dan 1500 punten inleveren voor een prachtige bos bloemen en deze vervolgens aan huis laten bezorgen. Hieronder leest u meer over een boeket bezorgen en bloemen kopen met een bloemenbon.

Boeket bezorgen? Gebruik een bloemenbon bij Topbloemen.nl

Bij Topbloemen.nl kunt u niet alleen een bloemenbon inwisselen, ook kunt u op deze webshop met een groot assortiment aan bloemen een bloemenbon kopen. Dit kan al voor een prijs vanaf €5. Denkt u hierbij aan andere bedragen als: €7.50, €10, €15, €20, €25, €30, €40, €50, €75 en €100. U kunt een bloemenbon op meer dan 1500 locaties binnen Nederland inleveren. Heeft u nog een bloemenbon in uw lade liggen en wilt u deze bloemenbon graag inleveren en hiermee een boeket bloemen bezorgen voor uw schoonzus, moeder, tante of misschien wel een goede vriendin? Hieronder wordt uitgelegd hoe u deze bloemenbon kunt inleveren.

Boeket bloemen kopen met een bloemenbon: zo werkt dat

Wanneer u een boeket bloemen wil laten bezorgen door Topbloemen.nl kunt u gemakkelijk in de webshop bekijken welk boeket u het mooiste en meest geschikt vindt. Wanneer u het juiste formaat en de juiste kleur heeft aangeklikt komt u in het volgende scherm terecht. In dit scherm kunt u niet alleen nog een kaartje toevoegen, ook kunt u hier de bloemenbon verzilveren. Dit doet u gemakkelijk met de code die op uw bloemenbon staat. Deze kunt u invullen onder het kopje ‘voucher’. Wanneer u vervolgens op ‘voeg toe’ klikt ziet u dat de prijs direct wordt aangepast. Het volgende wat u alleen nog hoeft te doen is datum van bezorging en het juiste adres in te vullen en tenslotte natuurlijk betalen. Zo ziet u direct dat een bloemenbon gemakkelijk is in gebruik.