Restaurantkellys

Opzoek naar een heerlijk buffet in de omgeving van Zevenaar?

Je wilt iets leuks vieren met je vrienden of familie. Of heb je gewoon zin in een heerlijk diner? Kom dan naar de Kommensaal in de omgeving Zevenaar. De Kommensaal ligt zo’n 10 minuten rijden van Zevenaar. Hier kan je kiezen uit verschillende heerlijke buffetten. Naast buffetten biedt de Kommensaal andere lekkere diners aan of een leuke combinatie van een activiteit en een buffet. Bekijk hieronder wat er mogelijk is voor een heerlijk buffet in de omgeving van Zevenaar.

Verschillende buffetten

De Kommensaal biedt verschillende soorten buffetten aan. Voor ieder wat wils! Wil je samen met je voetbalteam de overwinning vieren? Dan is het misschien wel leuk om voor een BBQ-buffet te gaan. Hier krijg je overheerlijk vlees die je zelf om de BBQ kan garen. Samen met een tapinstallatie hebben jij en je team een perfecte dag om jullie overwinning te vieren. Dit kan gevierd worden op het buiten terras, maar ook in een van de feestzalen. Naast een BBQ-buffet biedt de Kommensaal ook heerlijk lopende buffetten aan. Deze buffetten zijn ideaal voor een verjaardagsfeestje. Je kan je persoonlijke dieetwensen doorgeven aan het restaurant. Tijdens je feest worden heerlijke gerechten bereidt. Begin het feest met een soepje met stokbrood. En neem hierna een heerlijk vleesje met een koude of warme saus. Er worden ook verschillende salades bereidt voor de gasten. Na het eten wordt er altijd afgesloten met een kopje koffie of thee. Met een buffet van de Kommensaal maak je jouw feest uniek. Wil je meer informatie over de buffetten? Neem dan contact op met de Kommensaal.

Dineren bij de Kommensaal

Wil je er gewoon een avond uit met het gezin? Dan kan je ook verrukkelijk dineren bij de Kommensaal. Er kan hier a la carte gegeten worden. De gerechten worden door professionele koks bereidt. Het eten wordt mooi geserveerd, bijna zonde om op te eten. Naast a la carte eten biedt de Kommensaal iedere woensdag en donderdag een tapas avond. Hier kan je voor een vast bedrag heerlijke tapas bestellen. Zo kan je kiezen uit een heerlijke biefstuk, of ga jij voor de toetjes? Kom het beleven bij de feestlocatie van de Kommensaal.