Restaurant Kellys
Image default
Aanbiedingen

Met deze raamdecoratie ben jij klaar voor de lente!

Het is vaak meer voor andere mensen om het te waarderen dan voor onszelf om ervan te genieten. Dat geldt ook voor ons interieur. We versieren ons huis met de populairste marktkeuzes niet alleen voor ons plezier, maar ook voor anderen zoals familie, vrienden en buren om ze te waarderen. Het is een algemeen menselijk trekje! Raamdecoratie zorgt voor een magische make-over.

Raambekleding is niet alleen voor de show, maar het regelt ook comfort in huis. Of het nu gaat om standaard of brede ramen, of om speciale deur zoals de schuifdeur, voor elk raam is er een optie voor raambekleding. Met een ruime keuze aan producten brengen we je prachtige bekledingen voor je woonkamerramen die de hele aanblik van je huis zullen veranderen. 

Jaloezieën

Jaloezieën of rolgordijnen zijn enig in hun soort. Door het trekkoord mechanisme krijg je de veelzijdige functionaliteit om de onderste helft van het rolgordijn op te trekken om zo de juiste hoeveelheid lichtinval binnen te krijgen. Dus afhankelijk van de externe omstandigheden kun je de raambekleding veranderen. 

Vouwgordijnen

Deze raambekleding kan voor geen enkele kamer in huis fout gaan. Kunstig gemaakt en prachtig, zijn vouwgordijnen voor deuren en ramen een perfecte aanwinst voor het huis. De stof- en bedieningsmogelijkheden geeft je de nodige bescherming tegen licht en warmte. Openslaande deuren zijn uitgestrekte ruimten die hinderlijk kunnen worden als ze met ongeschikte raambekleding bedekt worden, maar met vouwgordijnen heb je een uitstekende optie voor de behandeling van je ramen en deuren.

Op maat gemaakte rolgordijnen

Rolgordijnen zijn de beste keuze voor betere bescherming en privacy. Met de vele collecties stoffen in de transparante, lichtdoorlatende en verduisterende zijn je interieurs voldoende afgeschermd van de schadelijke UV stralen. Je kunt deze zonweringen ook voor je deuren gebruiken.

https://www.raamdecoratie.com