Hofkens HIG: van gespecialiseerde tot reguliere schoonmaak

Onze Allesreinigers deinzen nergens voor terug en weten elke schoonmaakklus succesvol af te ronden! Meer over Hofkens HIG en onze Allesreinigers lees je in deze blog. 

De kernwaarden van Hofkens HIG

De kenwaarden van Hofkens HIG zijn veiligheid en kwaliteit. Dit zie je terug in elke schoonmaakklus die we hebben. We hebben altijd oog voor de kleinste details en slaan geen vuil plekje over. Als iets niet schoon is, pakken we dit direct aan. Onze prioriteit ligt bij schoonmaken en dat is voor ons het belangrijkste. We zijn pas klaar als alles spik en span is. Onze professionele werknemers gaan dan ook altijd vakkundig te werk. We hebben daarnaast meerdere certificaten van Hofkens HIG, waaronder ISO 9001, SSVV en VCA. Dit geeft maar weer aan dat u te maken heeft met professioenel schoonmakers. Bovendien zijn we partner van verschillende vereningingen met betrekking tot schoonmaak. Kortom: we zijn de beste partij voor schoonmaak in Waalwijk en schoonmaak in Moerdijk. Wij zijn er voor elke klus. 

Hofkens HIG: het enige echte schoonmaakbedrijf

Op een schoonmaakbedrijf wilt u natuurlijk ten alle tijden kunnen vertrouwen en bouwen en in geloven. We hebben daarnaast ook de bijzondere beschikking over een unieke 24/7 calamiteitenservice. Zo kunt u altijd op ons vertrouwen, in welke industrie dan ook. Geen noodsituatie is voor ons te gek. Ook als bijvoorbeeld uw riolering verstopt zit staan we voor u klaar. Sommige situaties vragen om acute hulp. Een stevige regenbui, storm of andere onvoorziene situatie. Dat moet uiteraard direct opgelost worden! Hofkens snapt dit. Vandaar deze 24/7 service. Snel handelen zorgt namelijk ook voor veel minder schade. Hofkens HIG kan uw afvoer of riool snel ontstoppen, maar bijvoorbeeld ook super goed graffiti verwijderen. Onze Allesreinigers steken écht dag en nacht de handen uit de mouwen en grijpen elke klus aan. Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op en wij helpen u verder. Wij zijn het gespecialiseerd schoonmaakbedrijf in Waalwijk en het kundige schoonmaakbedrijf in Moerdijk. Neem contact op als je meer informatie wilt over ons!

https://hofkenshig.nl/