Restaurantkellys

Een geslaagd feestje geven op een toplocatie in Gelderland

Wanneer je binnenkort een feestje wilt gaan organiseren dan is het zeker de moeite waard om ook eens een kijkje te nemen bij de Kommensaal in Gelderland. Of je nu een verjaardagsfeest, familiefeest of een bedrijfsfeest wilt geven. Bij de Kommensaal wordt je feestje pas echt bijzonder. De accommodatie is voorzien van verschillende zalen die voor je feest kunnen worden gebruikt. Of je nu met een kleine of een groot gezelschap bent er is altijd voldoende ruimte. Wanneer je een band, DJ of achtergrondmuziek bij je feestje wilt hebben is dit natuurlijk te organiseren. Er is een mooie dansvloer voor heerlijke feestjes.

Heerlijk eten en lekkere drankjes

Natuurlijk is een feestje geen feestje als het ontbreekt aan lekker eten en heerlijke drankjes. Met een uitstekende keuken met bijzondere streekgerechten is er van alles te organiseren. Zo kun je genieten van een op maat gemaakt buffet of een BBQ. Maar wat dacht je van een walking diner of uitgebreid diner, alles is mogelijk bij de Kommensaal. Voor ieder feestje hebben wij een gezellige bar waar je heerlijke drankjes en cocktails krijgt ingeschonken tijdens je feestje. Onze medewerkers kunnen je natuurlijk altijd helpen bij speciale wensen.

Fantastische locatie

De directe omgeving van de Kommensaal geeft veel mogelijkheden om het feestje extra speciaal te maken. Zo is het mogelijk om aan de overkant van het restaurant op een recreatiepark te zeilen, wandelen, fietsen, teambuilden of wat niet meer. Met mooi weer zijn er verschillende terrassen geopend waarbij zelfs met een besloten groep speciaal vrijgemaakt kan worden. De ligging nabij Arnhem is centraal in Gelderland en bovendien is er hierdoor ook nog eens een bezoekje te brengen aan het openluchtmuseum of dierentuin. Ook lekker shoppen in Arnhem, Doetinchem is mogelijk. Veel leuke winkeltjes en galleries vind je bijvoorbeeld in Doesburg. De posbank geeft veel mogelijkheden voor uitgestrekte boswandelingen. Kortom er is van alles mogelijk en vraag gerust aan de medewerkers van de Kommensaal wat wij voor je kunnen betekenen.