Restaurant Kellys
Image default
Horeca

Echt Italiaans eten doe je in het Italiaans restaurant in Hengelo

Heb je zin om een hapje te eten? Dan is het Italiaans restaurant in Hengelo zeker een aanrader om een keer binnen te stappen. De echte smaken van Italië zal je hier gaan proeven. De kok die hier werkt is zelf een Italiaan en heeft zijn hele leven al in de keuken doorgebracht en is opgevoed door Italianen die de kneepjes van het vak aan hem hebben geleerd. De kok weet precies hoe het eten moet worden bereid en hoe het Italiaanse tintje hieraan kan worden gegeven. Vaak wordt er in Nederland door Nederlanders Italiaans gekookt, maar dat is verre van de echte manier van het bereiden van het Italiaanse eten. In dit restaurant zal je het verschil proeven en heb je helemaal het idee dat je je omgeeft in Italiaanse sferen. 

Italiaanse gerechten op de kaart

Bij het Italiaans restaurant in Hengelo krijg je de lekkerste gerechten voorgeschoteld. Je kunt uiteraard kiezen uit diverse pizza’s en pasta’s, maar er is nog veel meer te bestellen. Misschien wel gerechten waar je nog  nooit van hebt gehoord, maar echt van Italiaanse afkomst zijn. De pizza’s die worden gemaakt kan je helemaal zelf laten bedekken. Je kunt natuurlijk kiezen van de pizza’s op de kaart, maar als je speciale wensen hebt kan je zelf de ingrediënten kiezen en omdat de keuken van het Italiaans restaurant in Hengelo open is kan je zo meekijken wanneer de pizza de oven in wordt geschoven. 

Verse producten

Er wordt in het Italiaans restaurant in Hengelo gebruik gemaakt van een houtoven, net als in Italië. Je zult dat verschil zeker proeven en de smaken van de pizza komen hierdoor steeds beter naar boven. De pasta’s die worden geserveerd zijn allemaal vers en worden ter plekke bereid. Je kunt genieten van de Italiaanse muziek terwijl je wacht op je heerlijke gerecht.