Restaurantkellys

Dit is dé feestlocatie in Maastricht waar u naar op zoek bent

Hoe unieker de feestlocatie, hoe specialer het feest is. Mensen praten er nog dagen, al dan niet weken over door. Dat is natuurlijk wat u wilt bereiken bij het organiseren van een feest. Zoekt u daarom een unieke feestlocatie in of rondom Maastricht? Bekijk dan eens of Rederij Stiphout bij uw wensen aansluit. Want unieker dan dit, wordt het niet.

Luxe, comfort en een fijn uitzicht

Rederij Stiphout verhuurt passagiersschepen die gebruikt kunnen worden als feestlocatie in Maastricht. Het schip dat u hier huurt, is exclusief tot uw beschikking. De medewerkers zorgen ervoor dat er aan boord niets ontbreekt en verzorgen heerlijke hapjes en drankjes. Deze exclusieve feestlocatie in Maastricht biedt comfort, luxe en een fijn uitzicht. Geniet van cocktails aan de scheepsbar, van heerlijke maaltijden en dans vervolgens uitgebreid op de dansvloer. Wanneer gewenst, regelen zijn zelfs het entertainment voor u. Denk hierbij aan een DJ en een tafelgoochelaar of een poker tafel voor Black Jack.

Beschikbaar voor verschillende mogelijkheden

Op deze unieke feestlocatie in Maastricht kan Rederij Stiphout alles voor u regelen. De boottocht gaat over de Maas en komt hierbij langs plekken als Luik en Eijsden. Daarnaast kan de passagiersboot afgehuurd worden voor verschillende gelegenheden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boottocht tijdens Moederdag of een tocht over de Maas tijdens Pasen. Zelfs met nieuwjaar kunt u een boot huren! De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos.

Van een boottocht naar een city-tour in een Amerikaanse schoolbus

Een boottocht is niet de enige unieke feestlocatie in Maastricht die Rederij Stiphout aanbiedt. Zo bieden zij ook een City-tour door Maastricht aan in een echte gele Amerikaanse schoolbus! Hoe gaaf is dat? De mogelijkheden voor een feestlocatie in Maastricht zijn dus eindeloos. Is dit de feestlocatie in Maastricht waar u naar op zoek bent? Bent u benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ze op en bespreek de mogelijkheden.

http://www.rederijstiphout.nl/