5 tips voor de beste maaltijden in Amsterdam

In deze huidige tijd is het onmogelijk om uiteten te gaan. Dat hoeft niet meteen te betekenen dat je geen lekker eten meer kunt krijgen. Het is namelijk nog steeds mogelijk om eten te bestellen. Maar in plaats van een makkelijk gerecht te bestellen, kun je het ook eens over een andere boeg gooien. Zo zijn er genoeg mogelijkheden om een gerecht van wereldklasse te bestellen. Een maaltijd thuisbezorgen kan namelijk net zo chique zijn als in een restaurant. Óf kies ervoor om een chef aan huis te laten komen in Amsterdam.

Thuis eten bestellen van hoogwaardig niveau

Als je zelf niet naar een restaurant toe kan gaan, waarom dan niet het restaurant naar jou toe brengen? Er zijn namelijk een aantal diensten die het mogelijk maken om thuis als een ware chef kok te eten. We hebben voor jou hieronder de beste 5 opties om eten te bestellen verzameld.

–          HanTing:

Het beste van de Oosterse keuken in een modern jasje gestoken. HanTing is gespecialiseerd in het voorbereiden van Oosterse gerechten met een Westerse twist. Zo geniet je thuis van al jouw favoriete Oosterse gerechten van hoge kwaliteit. Op de website van HanTing kun je kijken wie er bij jou in de buurt heerlijke gerechten kan maken. Zo zijn er veel gerechten die je thuis zelf niet zo snel zou maken.

–          CHEFSTBL:

Bij CHEFSTBL is het mogelijk om een privé chef aan huis in Amsterdam te boeken. Geen enkel verzoek is te gek voor de chefs van CHEFSTBL. Een chef aan huis in Amsterdam laten komen was nog nooit zo gemakkelijk. Je vult online de locatie, het aantal personen en de datum in. Je krijgt dan een overzicht van alle chefs die aan huis komen in Amsterdam. Thuis kun je dan eersterangs aanschouwen hoe de chef de gerechten voor jou en jouw gezelschap klaarmaakt. Ook weet je vooraf duidelijk wat je betaalt.

–          Sterrenchef Box:

Het concept van Sterrenchef Box is om samen met je partner, vrienden of familie een luxe maaltijd te bereiden. Je bestelt bij Sterrenchef Box het aantal gangen en voor een bepaald aantal personen. Vervolgens gaat een sterrenchef aan de slag om de beste en lekkerste ingrediënten te verzamelen voor jou. Deze ingrediënten worden bij jou thuisbezorgd met een instructie voor de bereiding. Zo kun je thuis net zo lekker eten maken als een sterrenchef.

–          Vessel Amsterdam:

Wanneer je meer van de lokale cuisine wilt genieten, dan is Vessel Amsterdam iets voor jou. Hier geniet je van lokale luxe gerechten, maar dan bij jou thuis. Online eten bestellen was nog nooit zo makkelijk en lekker als bij Vessel Amsterdam. Kies bijvoorbeeld voor gekonfijte eend, gesmoorde zuurkool, soep van winterpeen of snert met worst en spek. Zo geniet je thuis van een Oer-Hollandse keuken.

–          Pesca:

Bij Pesca is het mogelijk om een deel van het eten zelf te maken. Het andere deel wordt dan voorbereid door Pesca zelf. Pesca staat bekend om haar heerlijke visgerechten. Als je voor 17:00 besteld, dan heb je het dezelfde dag nog in huis. Geen enkel visgerecht is hier te gek. Van oesters en zeebaars tot aan zeeduivel. Hierbij kun je ook nog een lekkere fles drank bestellen, zoals limoncello of een heerlijke wijn.

https://chefstbl.com/kok-aan-huis-Amsterdam/