Welkom

Welkom in TexMex Restaurant Kelly’s. Ga genieten van  misschien wel de verrukkelijkste barbecuegerechten, de beste hamburgers en de sappigste steaks van Nederland!

 In een stokoude sfeervolle middeleeuwse stadsboerderij, aan een wereldberoemd plein in Wageningen, zal je je tong strelen en je vingers aflikken. De BBQ staat aan en we laten je graag kennismaken met al onze heerlijke gerechten. Met  onze eigengemaakte sauzen, onze smakelijke salades en alle lekkernijen en smullerijen die de Texaanse en Mexicaanse keuken je te bieden hebben.

 Kelly’s werkt met verse ingrediënten van leveranciers uit de buurt. Daar zijn we best wel een beetje trots op. Bijvoorbeeld op ons super malse vlees van dubbeldoelraskoeien uit de Betuwe. Bij het menu lees je er meer over.

 Via onze ‘take away’ service is een selectie van onze gerechten ook af te halen voor thuis. Een tafel reserveren of een bestelling doorgeven kan via 0317- 450 850 of info@restaurantkellys.nl.

 Lekker eten,  een enthousiast team en een gezellige entourage met een  romantische stadstuin maken van je  avondje Kelly’s een onvergetelijke ervaring.